Dnevni horoskop za 26. septembar 2021: Danas očekujte priliv novca

Ovan

Danas vas očekuje vas povoljan dan. Verovatno je da ćete razgovorom sve uspeti da rešite. Pred vama su dva nova poznanstva i šansa da pametno izaberete. Želji ste dinamike i novih dešavanja. Osećate se dobro.

Bik

Danas vas očekuju priliv manjeg novca i to će vas obradovati. Zadovoljni ste finanskijskom situacijom i poslom koji obavljate. Stabilna ljubavna situacija vam unosi osećaj mira i sigurnosti. Mogući problemi sa zubima.

Blizanci

Danas nije povoljan dan za donošenje nekakvih odluka niti započinjanje bilo kakvog posla. Dobro definišite odnos koji imate sa partnerom kako ne bi dolazilo do problema. Umorni ste.

Rak

Osoba iz inostranstva vam može mnogo pomoći u rešavanju nekih poslovnih problema koje imate već duže vreme. Pred vama je interesantan flert. Zdravstveno se osećat dobro.

Lav

Dobićete pomoć od strane poznanika ili prijatelja. Na poslovnom planu sada lakše rešavate probleme. Zadovoljni ste situacijom na poslovnom i ljubavnom polju i dobijate mnogo pažnje od partnera. Osećate se dobro i nemate probleme.

Devica

Dosta ste posvećeni poslu i to će vam se sada isplatiti u pravoj meri, onako kako zaslužujete. Očekujte poboljšanje poslovnih okolnosti. Ljubav prema voljenoj osobi stalno pokazujete i stalo vam je da vaša veza opstane. Opustite se.

Vaga

Danas će vam sreća biti naklonjena oko rešavanja nekih sudskih ili pravnih sporova. Očekuje vas period kada ćete imati različita ljubavna poznanstva i susrete. Za ozbiljnu vezu niste spremni još uvek, sačekajte još malo. Pojačajte fizičku aktivnost.

Škorpija

Očekujte da ćete uspeti da nađete novi izvor zarade i da značajno popravite vašu materijalnu situaciju. Odlučni ste da se upustite u novu ljubavnu vezu koja je po svemu rizična. Zdravstveno se osećate dobro.

Strelac

Očekujete da ćete biti jako lepo prihvaćeni u novom poslovnom okruženju. Partner će vas lepo iznenaditi i pokazati vam kako je zaista uvek tu za vas. Povećajte unos tečnosti i svežih namirnica.

Jarac

Previše ste okupirani poslom i imate mnogo poslovnih obaveza, ali uspevate da se izborite sa tim. Danas ćete biti maksimalno aktivni oko posla. Kada je u pitanj ljubav nemojte brinuti, sve je u najboljem redu. Dobro znate na čemu ste. Pad imuniteta.

Vodolija

Danas je povoljan dan za odmor i opuštanje. Poslovne obaveze skoro da nemate u toku današnjeg dana. Očekuje vas nova ljubavna priča koja u vaš život unosi mnogo pozitivne energije. Veoma ste zadovoljni sa novim partnerom! Zdravstveno se osećate odlično.

Ribe

Veoma uspešno rešavate poslovne obaveze. Uočićete neke nove prilike za zaradu. Zahvalni ste na svemu vašem partneru i osećate se lepo pored njega. Manji problemi sa bešikom.

Izvor: stil.kurir.rs