Dnevni horoskop za 26. novembar 2020. Device, izbegavajte konfliktne odnose

Ovan

Ljubav: Razmislite na koji način treba da prevaziđete porodične nesporazume. Raduje Vas osmeh zadovoljstva na partnerovom licu. Posao: Delujete opterećeno različitim obavezama, tako da Vam nedostaju diplomatski maniri u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Bik

Ljubav: Potreban Vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razume Vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom. Posao: Previše ste okupirani različitim poslovnim ili društvenim obavezama, a neko drugi dobija više privilegija. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Blizanci

Ljubav: Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da poštujete nečiju volju ili zahteve. Iritira Vas nečije ponašanje. Posao: Otvorena rasprava sa jednom osobom ilustruje Vašu nesigurnost i nemoć u krugu poslovnih saradnika. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije.

Rak

Ljubav: Ne dobijate emotivnu podršku. Nemojte zavaravati partnera pogrešnom pričom, suviše potencirate dramske efekte. Posao: Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rešenju. Važno je da razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Lav

Ljubav: Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni. Posao: Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je da razmišljate selektivno i napravite listu prioriteta. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Devica

Ljubav: Nema potrebe da odgovarate na nečiju emotivnu provokaciju. Ostanite uzdržani, izbegavajte konfliktne odnose. Posao: Važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savet. Budite uporni u prevazilaženju ličnih slabosti. Zdravlje: Poštedite sebe napornih situacija, opustite se.

Vaga

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, svaki vid preterivanja donosi suprotan efekat. Nemojte iritirati svog partnera. Posao: Strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti i prećutite svoje mišljenje. Važno je da procenite prigodan trenutak za akciju. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri Vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost. Posao: Zamerke koje Vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i vedar duh.

Strelac

Ljubav: Preterujete u onome što očekujete od voljene osobe. Očigledno je da ona ne želi da Vam polaže račune. Posao: Poslovni rizik predstavlja pogrešan izbor i donosi prividno olakšanje. Postupite u skladu sa savešću. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.

Jarac

Ljubav: Latentna nesigurnost koju osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi. Posao: Potrebno je da realno procenite situaciju na poslovnoj sceni. Delujete oprezno i ne verujte u sve što vidite ili čujete u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte situacije u kojima osećate psihološki pritisak.

Vodolija

Ljubav: Partner insistira na obostranim promenama. Morate imati dovoljno razumevanja, dobru volju i emotivno poverenje. Posao: Važno je da poštujete osnovni protokol, stoga nemojte činiti prekršaje koji mogu da Vas kompromituju pred saradnicima. Zdravlje: Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Ribe

Ljubav: Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i uzavrelih emocija. Neko Vas izaziva na emotivnu reakciju. Posao: Najbolje se osećate kada sve držite pod strogom kontrolom i kada se potvrđuju Vaše poslovne procene. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.