Dnevni horoskop za 26. maj 2020. Rakovi, danas izbegavajte opciju „sve ili ništa“

Ovan

Ljubav: Umesto da tražite lažnu utehu u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno Vam je emotivno razumevanje. Posao: Usmerite svoju pažnju i energiju na rešavanje nekih korisnih ciljeva. Ne treba da se zanosite dalekim prognozama. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, nakon suočavanja sa istinom.

Bik

Ljubav: Nema razloga da se uljuljkujete lažnim nadama ili emotivnim fantazijama. Sigurno je samo ono što je »provereno«. Posao: Kontaktirajte osobu koja ima pouzdane ili detaljne informacije o poslovnim prilikama. Dozvolite mogućnost šireg pogleda na poslovnu angažovanost. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Blizanci

Ljubav: Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner Vas neće ostaviti na miru dokle god ne ispunite svoja obećanja. Posao: Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo Vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete energiju.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, upotrebite »oprobani recept« za emotivno zbližavanje. Dobra volja, čuda čini. Posao: Ponekad sve postaje relativno. Izbegavajte varijantu »sve ili ništa« i različite izazove koji mogu da Vas oštete. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Lav

Ljubav: Nema razloga da se ponašate suviše nadmeno i impulsivno pred voljenom osobom. Budite umereniji u svojim zahtevima. Posao: Nemojte dozvoliti da Vas neko obmanjuje velikim obećanjima. Potrebna Vam je neka »test situacija«. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji.

Devica

Ljubav: Emotivne dileme ne treba produbljivati pogrešnim odgovorima, partner očekuje da ispunite svoja obećanja. Posao: U susretu sa saradnicima, povremeno Vam nedostaje strpljenje i smisao za diplomatske manire. Zdravlje: Predahnite i usporite svoj ubzani ritam.

Vaga

Ljubav: Potrebno je da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate zamišljeno ili »odsutno«. Posao: Ne dozvolite da neko drugi govori u Vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Škorpija

Ljubav: Objasnite partneru da Vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklevati pred zajedničkim izazovom. Proverite svoju sreću. Posao: Osećate kreativnu inspiraciju i delujete pozitivno na svoju okolinu. Važno je da se angažujte na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Strelac

Ljubav: Isuviše forsirate neke situacije koje partner ne može da prati. Posao: Delujete neraspoloženo. Neko očekuje Vašu pokornost ili da se pridržavate zacrtanih pravila. Zdravlje: Izbegavajte susret sa osobom koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Preterujete u svojim impresijama i sa izlivom emocija, nemojte davati »velika obećanja«. Dobro procenite svoje mogućnosti. Posao: Prekid u komunikaciji podstiče zajedničko nepoverenje, samo poslovni dogovor uvećava mogućnost za zajednički uspeh. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, izbegavajte loše društvo ili negativne uticaje.

Vodolija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svako postaje »žrtva« sopstvenih zabluda. Posao: Prepustite saradnicima da dokazuju svoje sposobnosti u situacijama koje Vas zamaraju. Važno je da se pravilno organizujete. Zdravlje: Večernje sate provedite na mirniji način, prijaće Vam relaksacija.

Ribe

Ljubav: Skloni ste idealizaciji i imate velika očekivanja pred bliskom osobom. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja. Posao: Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovnoj saradnji. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«, opustite se.