Dnevni horoskop za 26. januar 2021. Vodolije, često gubite strpljenje pred bliskom osobom

Ovan

Ljubav: Izbegavajte rivalstvo ili ljubomorne scene. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite »zrno mudrosti«, kada je neophodno. Posao: Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko Vas dodatno opterećuje različitim zahtevima. Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i psihofizička relaksacija.

Bik

Ljubav: Voljena osoba ima dobre namere, ali ne uspeva da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Posao: Ne verujete u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Zdravlje: Izbegavajte obaveze koje Vas isuviše zamaraju.

Blizanci

Ljubav: Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama. Posao: Zadržite meru opreza pred osobom koja ignoriše Vaše prisustvo ili pokušava da umanji Vaše sposobnosti. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Rak

Ljubav: Izbegavate osetljive teme koje iritiraju voljenu osobu. Prilagodite svoja emotivna interesovanjima zajedničkim potrebama. Posao: Stalo Vam je da zavedete novi režim u svojoj okolini i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Sve svoje obaveze želite da privedete kraju. Zdravlje: Potrebno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Lav

Ljubav: Partner očekuje da zablistate u punom sjaju. Možda to predstavlja određeni napor, ali uvek vredi pokušati. Posao: Diplomatska nota ponekad postaje neizbežna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rešenje. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.

Devica

Ljubav: Nema razloga da preterujete sa zahtevima prema voljenoj osobi. Pokažite da imate široko srce i dobru volju. Ponekad osmeh sve govori. Posao: Strpljivo sačekajte pravi momanat za akciju. Važno je da pravilno procenite svoje želje u odnosu na realne mogućnosti. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

Vaga

Ljubav: Partner ne pokazuje veliko interesovanje za Vaše planove, ali Vi ne odustajete lako od svojih namera. Posao: Važno je da se ne zanosite popularnim temama koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaš poslovni i društveni ugled. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilan i zdrav način ishrane.

Škorpija

Ljubav: Nema potrebe da očekujete veliku notu emotivnog razumevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Posao: Izbegavajte poslovni rizik na koji Vas nagovaraju saradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila i da se zaštitite od neprijatnosti. Zdravlje: Budite uzdržani, izbegavajte afektivno ponašanje.

Strelac

Ljubav: Važno je da razumete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Posao: Ulivate veliko poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Ljubav: Važno je da razumete nečije želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje ne razumete. Posao: Neko Vas navodi na pogrešan zaključak ili loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Vodolija

Ljubav: Delujete prilično uznemireno i teže kontrolišete svoje emotivne impulse. Često gubite strpljenje pred bliskom osobom. Posao: Nema razloga da Vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da ograničava Vaš poslovni i društveni uticaj. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Ribe

Ljubav: Budite dovoljno maštoviti, planirajte neku novu ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Osvojite osobu do koje Vam je stalo. Posao: Sve što činite sa pozitivnom tendencijom, ostavlja dobar utisak na saradnike i potvrđuje Vašu afirmativnu ulogu u zajedničkom dogovoru. Zdravlje: Važno je da primenjujete oprobane recepte, kao podsticaj za dobro raspoloženje.