Dnevni horoskop za 26. avgust: Blizanci osećaju emotivnu nesigurnost

Ovan

Izbegavajte emotivne kontradiktornosti, zbunjujete svog partnera čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti Vaš ritam. U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha. Pozitivno okruženje deluje vrlo podsticajno na Vaše raspoloženje.

Bik

Ukoliko ne poznajete nečije emotivne namere, budite diskretni i suzdržani. Prećutite neke detalje iz svog života. Sve ima svoju dobru ili lošu stranu, stoga na vreme odlučite čemu dajete prednost u poslovnoj saradnji. Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Blizanci

Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja. Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Rak

Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja san o velikoj sreći, ali najavljuje novo iskustvo u emotivnom životu. Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi odgovarajućeg suparnika. Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Lav

Položaj Meseca deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, skloni ste neumerenim emotivnim reakcijama. Važno je da se dobro organizujete. Ne možete funkcionisati na više strana istovremeno. Ne dozvolite da različite sitnice utiču na Vašu psihičku ravnotežu.

Devica

Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i dobar podsticaj u susretu sa voljenom osobom. Prepustite partneru da Vas »navede« na svoj izbor. Neko odobrava Vaše originalne ideje ili način razmišljanja, tako da Vas očekuju pozitivni komentari. Za večernje sate planirajte neku od tehnika psihološkog opustanja.

Vaga

Morate preuzeti zastitničku ulogu pred svojom porodicom, naročito kada predosećate događaje koji najavljuju zajedničku krizu. Neko Vas iritira svojim napadnim ponašanjem, zbog toga činite niz promašaja u poslu. Lagano gubite dominaciju. Izbegavajte konfliktne situacije.

Škorpija

Delujete nesigurno, potrebno Vam je nečije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje želje ili osećanja koja potiskujete. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje ciljeve i zapaženi uspeh, pokažite energičnost u određenim situacijama. Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Strelac

Kontrolišite impulsivnu stranu prirode, pre nego što povredite nečija osećanja. Budite promišljeni. Stalo Vam je da ostavite snažan utisak na svoje saradnike, stoga u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Jarac

Priuštite sebi neku romantičnu ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Partner očekuje više pažnje i topline sa Vaše strane. U Vama se pokrenuo optimistički duh, na različita pitanja koja postavljaju Vaši saradnici odgovarate saumouvereno ili u duhovitom stilu. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vodolija

Potreban Vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razume Vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom. Previše ste okupirani različitim poslovnim ili društvenim obavezama, a neko drugi dobija šire privilegije. Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Ribe

U odnosu sa voljenom osobom, na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere. Jasno Vam je da neko ugrožava Vaše poslovno-finansijske interese. Upotrebite inteligenciju ili neke skrivene adute. Ne dozvolite da Vas opterećuju nekim dodatnim ili zamornim obavezama.