Dnevni horoskop za 25. septembar 2021: Danas ne započinjite nikakve poslove

Ovan

Danas vlada loša atmosfera na poslu. Vladanapetost i niko nikom ne veruje. Nemojte da žurite sa odlukama. Sviđa vam se osoba koju ste upoznali nedavno. Nedostatak gvožđa.

Bik

Očekuje vas mala svađa na poslu. Posledica neće biti. Puni ste pozitivne energije i lako sklapate poznanstva. Očekuje vas interesantan dan, pun izazova. Problemi sa leđima.

Blizanci

Danas je dobar dan ako ste planirali putovanje. Možete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Sada se nalazite u periodu kada morate da odlučite da li želite nešto ozbiljno. Smanjite alkohol.

Rak

Raduje vas dobra situacija na poslu. Osećate se solidno i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Sumnjate u voljenu osobu iako nemate dokaza za to. Skloni ste upalnim stanjima.

Lav

Očekuje vas važni poslovni sastanak zbog čega ćete imati tremu. Povoljan je dan za ljubav, novo poznanstvo vam vraća osećaj radosti i sreće. Zaljubljeni ste. Problemi sa leđima.

Devica

Imate pred sobom previše posla. To vam sada ne pada lako. Moguće je da ste na neki način preokupirani. Možete da se nadate veoma lepim dešavanjima sa voljenom osobom. Očekuje vas pad imuniteta.

Vaga

Očekuje vas nova poslovna ponuda koju ćete prihvatiti. Pozitivne promene su pred vama. Moguće je da imate česte svađe sa partnerom i da se osećate loše zbog toga. Manji pad energije.

Škorpija

Imate šansu da uđete u nov projekat . Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Vašem partneru prija vaše prisustvo i srećni ste kada ste zajedno. Psihosomatski problemi.

Strelac

Nemate dobar odnos sa saradnicima i zbog toga ste nervozni u zadnje vreme. Očekuje vas dan u kom nećete biti fokusirani na ljubavno polje. Koža vam je osetljiva i podložna iritacijama.

Jarac

U vašem poslovnom okruženju dolazi do promena. Spremite se da prihvatite neke nove stvari. Voljena osoba pokazuje svoje probleme i zamerke sasvim otvoreno. Mogući su manji srčani problemi.

Vodolija

Na poslu vas očekuju problemi. Vreme je da ih rešite. O osobi koja vam se svidja kruže neke glasine koje vam smetetaju. Veoma ste osetljivi danas.

Ribe

Danas nije povoljan dan kada je reč o poslu. Ne ulazite ni u kakve nove poslove. Želite da osvojite osobu koja vam
se sviđa. Potrudićete se da uspete. Izbegavajte alkohol i sve poroke.

Izvor: stil.kurir.rs