Dnevni horoskop za 25. novembar 2020. Bikovi, nema potrebe da donosite ishitrene odluke

Ovan

Ljubav: Kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u Vašem odnosu, nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešno ponašanje. Posao: Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Bik

Ljubav: Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima. Posao: U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupu, nema potrebe da donosite ishitrene odluke. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Blizanci

Ljubav: Postavite određena pravila u ljubavnom dijalogu. Ne dozvolite partneru preteranu dozu samovolje. Posao: Ukoliko se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veći mentalni napor. Zdravlje: Važno je da se oslonite na svoj um.

Rak

Ljubav: Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje. Posao: Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima. Vaše ideje ne mogu da žive u stvarnosti, bez nečijeg praktičnog usmeravanja i podrške. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam.

Lav

Ljubav: Izbegavajte ljubavnu raspravu, uzdržite se od glasnih komentara i kritizerskih tonova pred voljenom osobom. Posao: Zbog različitih interesovanja i pravila koja nameću određeni saradnici, morate da prihvatite kompromis ili utešnu varijantu. Zdravlje: Prijaće Vam dodatne obaveze, kao dobar oblik radne terapije.

Devica

Ljubav: Očekujete da voljena osoba preuzme zaštitničku ulogu, naročito kada se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi. Posao: Opterećeni ste različitim obavezama i lagano gubite dominaciju u društvu saradnika. Potrebno je da prevaziđete trenutne nesporazume. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije, sačuvajte prisebnost duha.

Vaga

Ljubav: Važno je da se prepustite svojim emotivnim željama ili da pomerite neke subjektivne granice u ljubavnom odnosu. Posao: Imate veliki broj obaveza i želite da sve funkcioniše na besprekoran način. Uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz dogovora. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i samopouzdanje, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Prati Vas ljubavni nesklad ili loš predosećaj. Vama nedostaju razumevanje i dobra volja, a Vašem partneru upornost i samopouzdanje. Posao: Ponekad treba sačuvati odstupnicu, posebno u situaciji kada je teško predvideti nečiji potez ili ulogu u zajedničkoj akciji. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Strelac

Ljubav: Pokažite partneru lepši i zanimljiviji deo stvarnosti. Nema razloga da sumnjate u njegova osećanja i naklonost. Posao: Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

Jarac

Ljubav: Potrebna Vam je emotivna diskrecija, budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu i uzročno-posledičnu vezu. Posao: Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava Vaše poslovne stavove i ciljeve koje zagovarate. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Stvari ponekad izgledaju potpuno drugačije od prvog utiska koji imate. Postupite po svojoj savesti u susretu sa voljenom osobom. Posao: Ne treba da se opterećujete različitim kriterijumima. Svako od saradnika ima svoj način interpretacije događaja. Zdravlje: Rasteretite se suvišnih briga, ulepšajte svoje raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Pokušavate da rešite emotivnu dilemu, oslonite se na svoju intuiciju. Nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda. Posao: Nema razloga da verujete u informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.