Dnevni horoskop za 25. mart: Blizanci, danas pažljivije birajte reči

Ovan

Partner ne pokazuje veliko interesovanje za Vaše planove, ali Vi ne odustajete lako od svojih namera. Nova neprijatnost ili sukob sa jednom osobom, nateraće Vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Bik

Nema razloga da gubite samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti mišljenje u Vašu korist. U prilog Vam idu nečije izjave i moralna podrška. Važno je da izbegavate »instant recepte« pri rešavanju poslovnih dilema. Prijaće Vam zabava u odabranom društvu, opustite se.

Blizanci

Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji Vas dodatano udaljavaju od voljene osobe. Pažljivije birajte reči koje koristite u svom nastupu. Diplomatska nota postaje neizbežna, naročito kada za to postoji dobar poslovni interes. Potrebna Vam je psihološka ravnoteža, opustite se.

Rak

Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbežan i predstavlja dobar povod za zajedničko suočavanje sa istinom. Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja ukazuje na potencijalni dobitak. Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Lav

Ne zanosite se velikim emotivnim očekivanjima. Nemojte ucenjivati partnera, pokažite više razumevanja i tolerancije. Delujete samouvereno i vrlo zahtevno. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Devica

U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo, stalo Vam je da osetite emotivnu toplinu ili novu čar zajedničkog života. Ne dopada Vam se nečija uloga i ponašanje, ali ne nalazite se u situaciji da menjate poslovna pravila ili da utičete na izbor saradnika. Slobodno vreme posvetite psihofizičkoj relaksaciji.

Vaga

Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner Vas neće ostaviti na miru. Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo Vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

Škorpija

Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Dobro procenite svoje mogućnosti. Od Vas se očekuje važna uloga ili posredovanje u različitim poslovnim pregovorima. Osetićete veliko psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Strelac

Partner ima drugačije ideje, sačekajte da uvidi svoje greške. Ne možete nekom nametati svoje mišljenje i volju. Delujete ambiciozno, ali i neskromno u svojim izjavama. Nesmotrenost može da umanji Vaše poslovne rezultate. Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Jarac

Izbegavajte susret sa osobom koja deluje suviše arogantno za Vaš ukus i remeti Vaše dobro raspoloženje. Ne dopada Vam se nečija kritizerska narav prilikom izbora zajedničke teme. Smeta Vam kada neko igra »ružnu igru«. Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

Vodolija

Dok Vi delujete bezbrižno, partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme i indirektno »osuđuje« Vaš način ponašanja. Dobro ste organizovani, svoje poslovne obaveze završavate na efikasan način i bez velike priče. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Ribe

Potrebno je da profiltrirate svoja osećanja i da zatražite nečije razumevanje za propuste koje ste učinili. Postoje situacije kada bezuslovno morate da poštujete nečiju volju i zahteve. Velika upornost ponekad donosi niz komplikacija. Izbegavajte konfliktne situacije i emotivno rivalstvo.