Dnevni horoskop za 25. mart 2020. Vodolije, nije vam dozvoljeno sve što priželjkujete

Ovan

Ljubav: Lako i sa osmehom na licu, možete da ispunite nečija očekivanja ili želje. Pokažite dobroćudnost pred bliskom osobom. Posao: Potrebno je da se distancirate od nekih sumnjivih situacija i da ostanite dosledni u svojim namerama. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Bik

Ljubav: Skloni ste idealizaciji i imate velika očekivanja pred bliskom osobom. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja. Posao: Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovnoj saradnji. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Planirajte susret sa jednom dragom osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Opustite se. Posao: Neko osporava Vaš poslovni ugled, što dodatno otežava dogovor. Budite uporni u svojim namerama. Zdravlje: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Rak

Ljubav: Nema potrebe da smišljate izgovore koji Vas dovode u neprijatnu situaciju pred voljenom osobom. Posao: Ukoliko Vam je stalo da rešite neke komplikovane situacije, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

Lav

Ljubav: Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata Vas podsticaj. Posao: Nadahnuti ste kreativnim idejama. Stalo Vam je da se Vaše ideje uklope u zajednička merila i interese. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica

Ljubav: Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom ne donosi željeni epilog. Morate da se vratite korak unazad. Posao: Imate utisak da Vam neko uskraćuje mogućnost izbora. Na žalost, lepe i korisne stvari ne možete dobiti u zajedničkom paketu. Zdravlje: Izbegavajte impulsivne reakcije i brzopleto ponašanje.

Vaga

Ljubav: Neko jasno negoduje zbog Vašeg ponašanja. U odnosu sa voljenom osobom ne možete dobiti sve što zahtevate. Posao: Nema razloga da se ponašate kao veliki optimista u susretu sa saradnicima različitih profila, prihvatite poslovni kompromis. Zdravlje: Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

Škorpija

Ljubav: Ako Vam je stalo do susreta sa jednom osobom, nemojte oklevati. Potrudite se da stvorite ljubavnu atmosferu. Posao: Pažljivo razmislite o alternativnim rešenjima koja Vam stoje na raspolaganju. Nema razloga da donosite ishitrene odluke. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha.

Strelac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom delujete zabrinuto, pokušavate da odložite događaje koji nisu po Vašem ukusu. Posao: Važno je da održite dobar ritam, nedozvolite da izgubite dragocenu energiju ili vreme na sporedne situacije. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Jarac

Ljubav: Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema voljenoj osobi. Niko nije »bezgrešan«, ispravite svoje propuste. Posao: U poslovnom rivalstvu sa određenim saradnicima, pokazaće se da neko drugi ima više sreće ili iskustva. Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas opterećuju pogrešne slutnje.

Vodolija

Ljubav: Nije Vam dozvoljeno sve što priželjkujete, ali Vi se ne predajete lako i uporno smišljate neki zaobilazan način. Posao: Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.

Ribe

Ljubav: Bolje je da zaboravite na glas razuma i da sledite osećanja. Odgovorite na poruku koju Vam upućuje voljena osoba. Posao: Okolina uvažava Vaše poslovne ideje. Vaši rezultati na najbolji način ilustruju znanje ili sposobnosti koje posedujete. Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće skrivenu energiju.