Dnevni horoskop za 25. jul 2020. Blizanci, ne možete sve držati pod strogom kontrolom

Ovan

Ljubav: Nema potrebe da smišljate nove izgovore, koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom. Posao: Ukoliko ne možete da ostvarite zadovoljavajući nivo u komunikaciji i pregovorima sa saradnicima, posvetite pažnju samostalnim poslovima. Zdravlje: Obratite pažnju na način ishrane.

Bik

Ljubav: Bolje je da zaboravite na glas razuma i da sledite osećanja. Odgovorite na poruku koju Vam upućuje voljena osoba. Posao: Okolina uvažava Vaše poslovne ideje. Vaši rezultati na najbolji način ilustruju znanje ili sposobnosti koje posedujete. Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće skrivenu energiju.

Blizanci

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, ne možete sve držati pod strogom kontrolom. Prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime. Posao: Budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše poslovne mogućnosti. Zamaraju Vas dodatna objašnjenja. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu, prijaće Vam više tečnosti.

Rak

Ljubav: Uz sve uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj »unutrašnji glas« ili ritam osećanja. Posao: Stvari procenjujete na osnovu praktične primene ili njihove upotrebne vrednosti. Zdravlje: Učinite nešto u prilog boljem raspoloženju.

Lav

Ljubav: Više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za konkretne poteze. Partner pokušava da shvati Vaše namere. Posao: Očekujete pozitivne odgovore i napredovanje u rešavanju nekih uslova koji su od zajedničkog poslovnog interesa. Zdravlje: Nema razloga za napetost, opustite se.

Devica

Ljubav: Nemojte obećavati partneru stvari koje ne možete da ispunite. Nema razloga da izneverite nečija očekivanja ili dogovor. Posao: Bez obzira na različite sugestije koje dobijate ili na nečije komentare, najbolje je da izbegavate velike izazove. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite mentalnoj relaksaciji.

Vaga

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite svoje skrivene adute. Posao: U određenim situacijama reagujete na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare. Zdravlje: Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

Škorpija

Ljubav: Pokušavate da pomerite granicu uvažavanja različitih stavova u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju. Posao: Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

Strelac

Ljubav: Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom. Posao: Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.

Jarac

Ljubav: Ako Vam je stalo do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite »skrivene adute« kako biste ostavili ozbiljan utisak. Posao: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života.

Vodolija

Ljubav: Pokušavate da impresionirate voljenu osobu svojim šarmom. Ipak, sve što činite podseća na klasično preuveličavanje. Posao: Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Ne budite brzopleti. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Ribe

Ljubav: Prati Vas loš ljubavni dijalog. Potrudite se da smirite voljenu osobu, umesto da situaciju dovodite do novog »emotivnog usijanja«. Posao: Očekujete pozitivan odgovor za nastavak poslovne saradnje. Potrebno je da tačno procenite do koje mere ste spremni da ispunite nečije zahteve. Zdravlje: Izbegavajte loše navike i društvo koje Vas iritira.