Dnevni horoskop za 24. septembar 2019. Položaj Meseca utiče izazovno za sve znakove

Ovan

Ljubav: Neko Vam pobuđuje veliko interesovanje i asocira Vas na prijatne uspomene. Pokažite dobru volju i spremnost za emotivno prilagođavanje. Posao: Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije, pre nego što donesete konačnu odluku. Zdravlje: Nema razloga za preteranu zabrinutost, opustite se.

Bik

Ljubav: Nema razloga da prikrivate neraspoloženje pred osobom koja Vas dobro poznaje. Posao: Preostaje Vam da prihvatite nečiji savet ili kompromis. Postupite po svojoj savesti. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Blizanci

Ljubav: Potrebno je da se iskupite za propust koji ste učinili. Osmislite scenario kojim možete da obradujete voljenu osobu. Posao: Trenutna dešavanja utiču na Vašu popularnost ili omiljenost. Vas način razmišljanja i poslovnog delovanja predstavlja »pun pogodak«. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Rak

Ljubav: Vaš spoljašnji uspeh ne predstavlja veliki adut pred voljenom osobom. U ljubavnom životu postoje neka drugačija »merila«. Posao: Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Umete da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima. Zdravlje: Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

Lav

Ljubav: Nedostaje Vam nečije prisustvo i emotivna podrška, promenite stil ponašanja u susretu sa bliskom osobom. Posao: Umesto da razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljno analizirate svoje ponašanje ili propuste. Zdravlje: Prijaće Vam neki omiljeni hobi, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Devica

Ljubav: Morate unapred poznavati osnovna »ljubavna pravila«, pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov. Posao: Poruku koju dobijete možete shvatiti na različite načine. Potreban Vam je entuzijazam i podrška različitih saradnika. Zdravlje: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

Vaga

Ljubav: Ne dozvolite da neko sputava Vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaslužujete neki bolji ili lepši tretman. Posao: Susret sa jednom osobom deluje poučno na Vas način razmišljanja. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi.

Škorpija

Ljubav: Položaj Meseca deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, skloni ste neumerenim emotivnim reakcijama. Posao: Važno je da se dobro organizujete. Ne možete funkcionisati na više strana istovremeno. Zdravlje: Ne dozvolite da različite sitnice utiču na Vašu psihičku ravnotežu.

Strelac

Ljubav: Umete da zablistate u pravom trenutku, a partner ne može da ostane ravnodušan na Vaš šarm ili pojavu. Posao: Upotrebite svoje praktične sposobnosti u različitim situacijama. Osmislite originalan nastup, važno je da kontrolišete nove događaje. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Ljubav: Potrudite se da poštujte dogovor koji imate sa voljenom osobom. Novi izgovori ne mogu da Vas opravdaju. Posao: Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagodite saradnicima koji pozitivno utiču na Vas društveni ugled. Zdravlje: Priuštite sebi kreativan odmor i pravilnu negu.

Vodolija

Ljubav: Partner neće imati previše razumevanja za Vaša objašnjenja ili izgovore. Posao: Snalazite se na dobar način u različitim situacijama, ali imate loš predosećaj i delujete nepoverljivo. Zdravlje: Oslobodite se loših misli.

Ribe

Ljubav: U emotivnom susretu budite pažljiviji nego obično, nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na ružno ponašanje. Posao: Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima. Nema potrebe da se upoređujete sa drugima, pokažite da posedujete praktičnu pamet. Zdravlje: Izbegavajte naporne situacije u kojima se osećate neprijatno.