Dnevni horoskop za 24. novembar 2020. Strelčevi, nalazite se korak ispred drugih

Ovan

Ljubav: Položaj Meseca kod Vas podstiče emotivnu nesigurnost. Budite iskreni prema osobi koja poznaje Vaše »slabosti«. Posao: Nedostaje Vam interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna i relaksacija.

Bik

Ljubav: Bolje je da svoje misli usmerite ka voljenoj osobi, nego da se isuviše zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane. Posao: Polazite od pogrešnih informacija. Morate imati više hrabrosti i samopouzdanja da zavedete nova pravila u odnosu sa saradnicima. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji i uredniji način života.

Blizanci

Ljubav: Partner deluje nestrpljivo očekujući da ispunite obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju od koje ne odustajete lako. Posao: Imate velike ambicije, ali Vaš uspeh je relativan i podložan iznenadnim promenama. Nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite energiju i vreme.

Rak

Ljubav: Važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima. Vedar duh i dobre namere daju dodatnu snagu. Posao: Utisak koji imate u vezi sa poslovnim prilikama, potvrdiće se kao ispravan. Budite dosledni u svojim namerama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav

Ljubav: Suviše očekujete od nečijih obećanja ili od osobe koja uporno pokušava da Vas navede na svoje emotivne planove. Posao: Situacija koja za Vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, na nekog drugog deluje kao komplikovana procedura. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije, opustite se.

Devica

Ljubav: Neko privlači Vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate proističe iz Vašeg nepoverenja. Posao: Odbijate predlog ili ponudu o poslovno-finansijskoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami i bez nečije asistencije. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i opuštenija atmosfera.

Vaga

Ljubav: Počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili provokativno ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu. Posao: Ponekad je teško prepoznati tim koji pobeđuje i stranu koja gubi. Svako ima svoju verziju priče ili lične interese koje zagovara. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Škorpija

Ljubav: Sačekajte da čujete nečiji komentar, pre nego što donesete odluku. Ne možete diktirati »ljubavni tempo«. Posao: Imate utisak da neko ograničava Vaše mogućnosti ili da Vam nameće stroga pravila poslovne saradnje. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte konfliktne situacije.

Strelac

Ljubav: Partner razume Vaše želje i potrebe. Sjajno se dopunjavate u različitim situacijama, čak i kada imate drugačija rešenja. Posao: Nalazite se za korak ispred drugih i nailazite na dobar prijem u društvu saradnika. Zdravlje: Prijaće Vam dodatna aktivnost i angažovanje na raličitim stranama.

Jarac

Ljubav: Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte oklevati pred osobom koja Vam upućuje »emotivne signale« i iskrene komplimente. Posao: Vaši saradnici imaju dobre namere. Na kraju, pokažite iskrenu zahvalnost prema svima koji zaslužuju gest pažnje ili emotivnu naklonost. Zdravlje: Sačuvajte pozitivno raspoloženje i dobar odnos sa okolinom.

Vodolija

Ljubav: Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali dokle god osećate uznemirenost ne možete da donesete ispravnu odluku. Posao: Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu ili izbor, sada Vam preostaje da istrpite nečiju kritiku. Zdravlje: Nemojte klonuti duhom, posmatrajte stvari sa više optimizma.

Ribe

Ljubav: Emotivnu letargiju koju trenutno osećate u odnosu sa voljenom osobom, ne treba da doživljavate kao novi »suton«. Posao: Postoje saradnici koji iznenada remete Vaše planove. Zbog loših procena, potrebno je da napravite distancu i kraći predah. Zdravlje: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.