Dnevni horoskop za 24. mart: Device, pratite svoj unutrašnji glas

Ovan

Sa određenim razlogom prećutkujete svoje namere pred voljenom osobom, ali ne možete dugo prikrivati istinu. Nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama u skladu sa zamišljenim ciljevima. Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju i pažnju.

Bik

Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja Vam se dopada. Skloni ste čestim promenama raspoloženja. Verujete u onu verziju koja odgovara Vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Izbegavajte neumerenost i impulsivnost, opustite se.

Blizanci

Novi događaj ili emotivni nesporazum koji Vas brine, ne ostavlja bitne posledice na odnos sa voljenom osobom. Osoba koja misli poput Vas neće dozvoliti da ostvarite svoje ciljeve. Ipak, prijatno iznenađenje Vas očekuje na nekoj drugoj strani. Podstičite kod sebe pozitivne misli, opustite se.

Rak

U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Ukoliko svoj odnos svodite na nivo pretpostavki, dolazite do pogrešnog zaključka. Proverite različite informacije koje utiču na dalji tok saradnje. Nema razloga da donosite ishitrene odluke ili da menjate svoj uobičajeni raspored. Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.

Lav

Uživajte u nečijem prisustvu i u emotivnoj pažnji koju dobijate, sačuvajte ono što imate. Ne treba da se osvrćete u pogrešnom pravcu. Obratite pažnju na različite detalje. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na određenom mestu i da povučete dobar potez. Potrebno je da poboljšate svoju koncetraciju.

Devica

Budite uporni u svojim namerama. U sustetu sa voljenom osobom uz svo uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj »unutrašnji glas«. Povoljnu priliku na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu njene praktične primene ili upotrebne vrednosti. Opustite se od napornih situacija, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Vaga

Ne dobijate dovoljno pažnje i partnerovu podršku, razmislite šta je pravi povod. Negde ste zatajili. Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji. Prijaće Vam izlazak ili šetnja, kao dobra relaksacija.

Škorpija

Delujete zanosno. Važno je da osećate emotivnu inspiraciju i da se osmeh zadovoljstva nalazi na Vašem licu. Imate dobar predosećaj, stoga ulažete ogromnu energiju i prihvatate rizik u poslovnom dogovoru. Uživajte u nečijem društvu, opustite se.

Strelac

Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Ishod u poslovnim planovima koje imate zavisi od nečijeg uticaja. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta ili poriv za pobedom i trijumfom. Izbegavajte različita psiho-fizičkog opterećenja.

Jarac

Nema razloga da se ponašate zahtevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu. Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup. Pozitivan način razmišljanja deluje na Vašu preduzimljivost.

Vodolija

Ponekad preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Pokažite više nežnosti i iskrenu zahvalnost za ono što dobijate. Važno je da se pravilno razumete sa bliskim saradnicima i da postavite zajednička pravila u poslovnom dogovoru. Izbegavajte nezdravu ishranu i loše navike.

Ribe

Zatajili ste pred voljenom osobom i tražite novo opravdanje za svoje postupke. Odgovor je u prilagođavanju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice. Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.