Dnevni horoskop za 24. mart 2020. Rakovi, prihvatite nečiju sugestiju, važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu

Ovan

Ljubav: Partner nema razumevanja za Vaša objašnjenja ili izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe, budite iskreni. Posao: Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Prednost dajete praktičnim aspektima. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije i javnu raspravu.

Bik

Ljubav: Važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima. Vedar duh i dobre namere daju dodatnu snagu. Posao: Utisak koji imate u vezi sa poslovnim prilikama, potvrdiće se kao ispravan. Budite dosledni u svojim namerama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci

Ljubav: Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje. Posao: Neko Vas navodi na pogrešan izbor i pokušava da ograniči Vaš poslovni uticaj. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Rak

Ljubav: Ako Vas muče emotivne dileme, iskreno razgovarajte sa voljenom osobom. Razgovor vodi ka zajedničkom dogovoru i psihološkom opuštanju. Posao: Prihvatite nečiju sugestiju, važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu. Dobro razmislite o različitim opcijama. Zdravlje: Važno je da se opustite i akumulirate pozitivnu energiju.

Lav

Ljubav: Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat. Posao: Ne odbacujete koristan savet, neke situacije predstavljaju dobar povod za zajednički uspeh ili za lično zadovoljstvo. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje u bliskom društvu.

Devica

Ljubav: Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da poštujete nečiju volju ili zahteve. Iritira Vas nečije ponašanje. Posao: Otvorena rasprava sa jednom osobom ilustruje Vašu nesigurnost i nemoć u krugu poslovnih saradnika. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije.

Vaga

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, pokažite više nežnosti i razumevanja u svakom pogledu. Posao: Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima ili da jasno definiše zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Izbegavajte nezdravu ishranu ili preterano konzumiranje cigareta i alkohola.

Škorpija

Ljubav: Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada, ali to nije lak zadatak Posao: Potrebna Vam je osoba koja će Vas usmeriti na poslovno rešenje ili neko ko će Vam dati dobar podsticaj. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Strelac

Ljubav: U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj. Posao: Neko Vam podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjima. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Zdravlje: Učinite nešto u prilog lepšem izgledu i dobrom raspoloženju.

Jarac

Ljubav: Očekuje Vas pozitivan obrt događaja. Voljena osoba će promeniti mišljenje, na Vašu veliku radost. Posao: Prihvatite nečiji savet i izbegavajte popularne »instant recepte«, kao privremeno poslovno rešenje. Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Vodolija

Ljubav: Partner razume Vaše emotivne potrebe, sjajno se dopunjavate u različitim situacijama. Usrećite osobu do koje Vam je stalo na poseban način. Posao: Nalazite se za korak ispred drugih saradnika, tako da Vaši poslovno-finansijski rezultati prevazilaze prosečna merila. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i delujete dobronamerno.

Ribe

Ljubav: Pogađa Vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se svim silama da potisnete svoje neraspoloženje. Posao: Vi raspolažete ubedljivim argumentima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju i relaksaciji, opustite se.