Dnevni horoskop za 24. avgust: Vage, pod velikim ste pritiskom

Ovan

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje i naklonost. Nemojte smišljati »emotivne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zateknete na pravom mestu. Osetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom.

Bik

Ne dozvolite da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim timom saradnika. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Blizanci

Učinite sve što je u Vašoj moći da opravdate nečije poverenje. Budite korektni prema voljenoj osobi. Svoje radne obaveze možete da završavate u najkraćem roku i na rutinski način. Sačuvajte prisebnost duha ili samokontrolu.

Rak

Želite da zadržite stabilnost na poslovnom polju, iako postoji dosta negativnih faktora. Imate poverenja u voljenu osobu i želite da vaša veza napreduje. Osećate da ste spremni da uđete u brak. Prija vam da odmarate.

Lav

Mimo svoje volje pristajete na kompromis sa bliskom osobom. Partner ima odlučujuću ulogu i završnu reč. Imate utisak da Vam neko nameće oštrije kriterijume od onih koje dobijaju Vaši saradnici. Iritira Vas negativna selekcija. Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga.

Devica

Potrudite se da ulepšate različite događaje u ljubavnom životu. Slobodno izrazite svoje želje i osećanja. Ponekad treba delovati po instinktu i bez suvišnih objašnjenja. Neko ne razume Vaše ideje, ali to ne treba da Vas brine. Delujete pozitivno i nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi.

Vaga

Pod velikim pritiskom radite. Moguće je da ste iz dana u dan sve manje zadovoljni poslovnom situacijom. Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete ostvariti novo, zanimljivo poznanstvo na ovom polju. Metabolizam vam je malo usporen.

Škorpija

Ne želite utehu, ali ono što se dešava između Vas i voljene osobe podseća na unapred »režiranu predstavu«. Nemojte učestvovati u javnim raspravama. Potrebni su Vam praktični rezultati, a ne intelektualno nadmudrivanje. Prijaće Vam psihofizička relaksacija i odmor.

Strelac

Potrebni su Vam bolji kriterijumi pri izboru odgovarajuće osobe ili društva. Priuštite sebi bolji emotivni tretman. Suviše ste temperamentni da biste prećutali ono što mislite. Budite pažljiviji pri susretima sa saradnicima koji podrivaju Vaš poslovni status. Delujete napeto. Prijaće Vam neka od tehnika opuštanja.

Jarac

Osećate emotivni zanos, važno je da Vas neko posmatra toplim pogledom. Privlače Vas razni izazovi. Od Vas se očekuje da ostvarite brilijantnu ulogu ili veliki uspeh. Okolina veruje u Vaše znanje i sposobnosti. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vodolija

Ne možete da promenite nečije mišljenje ili odluku. Nema potrebe da izgovarate »teške reči« pred voljenom osobom. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. Ponekad se treba uklopiti u mišljenje većine. Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

Ribe

Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner vešto »izmiče« Vašim pozivima. Samouvereno branite svoje stavove. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju i da sugestivno predstavite svoje ideje. Sve se može kada se hoće, usporite svoj ubrzani ritam.