Dnevni horoskop za 23. septembar 2019. Strelčevi imaju pogodan dan za ljubav i emocije

Ovan

Ljubav: Usled nesigurnosti povlačite se u stranu i pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije, pribojavate se od novog emotivnog razočaranja. Posao: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasno rešenje. Moraćete da imate dovoljno hrabrosti kako biste prihvatili odgovornost za svoje postupke. Zdravlje: Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje, opustite se.

Bik

Ljubav: Susret sa jednom osobom u Vama podstiče sećanje na prijatne uspomene. Ipak, ne želite da se prepustite emotivnim talasima i nostalgiji. Posao: Osećate lagani umor i nedostatak koncentracije. Stoga, izbegavajte takmičarsku atmosferu ili nepotrebno dokazivanje pred saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Nečije reči ili postupci deluju isuviše provokativno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja. Posao: Ne budite u zabludi, očekujući lak rasplet događaja u odnosu sa nekim saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju psihofizičku ravnotežu ili koncentraciju.

Rak

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom, prikrivanjem istine samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Postupite po svojoj savesti. Posao: Neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite psihofizičkoj rekreaciji, opustite se.

Lav

Ljubav: Izbegavajte osetljive teme koje predstavljaju uvod u novu raspravu sa voljenom osobom. Nema potrebe da strogo ocenjujete nečije mane. Posao: Na pogrešan način povezujete nove događaje na poslovnoj sceni, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim ličnim potrebama. Zdravlje: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vaše psihičko stanje.

Devica

Ljubav: Neko Vam daje do znanja da očekuje Vašu bezrezervnu privrženost, a ne intrigantne situacije kroz koje prolazite. Posao: Pažljivije analizirajte svoju okolinu i saradnike, potrebno je da se dobro informišete o različitim poslovnim aspektima. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Vaga

Ljubav: Planirajte susret sa jednom dragom osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Opustite se. Posao: Ne dozvolite da saradnički nesporazum utiče na Vaše raspoloženje i koncentraciju. Budite uporni u svojim namerama. Zdravlje: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Stvari koje po Vašem mišljenju izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Posao: Nalazite se pred novom dilemom u poslovnim pregovorima. Ipak, nema razloga da rizikujete ili da eksperimentišete. Zdravlje: Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

Strelac

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo. Stalo Vam je da osetite toplinu i čar zajedničkog života. Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga u poslovnoj saradnji, ali ćutke prelazite preko neprijatnih događaja. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite relaksaciji.

Jarac

Ljubav: Ne možete lako da dešifrujete nečiju poruku i emotivne namere. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Posao: Zaključujete da okolina nema dovoljno razumevanja za Vaša interesovanja. Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred bliskom osobom. Partner želi iskreno da Vam ugodi. Posao: Delujete vešto u različitim situacijama, ali bez nečije podrške ili asistencije cela priča bi imala drugačiji tok i smisao. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Izgleda da previše strahujete od susreta sa jednom osobom. Suviše ste zaneti svojim idejama. Posao: Ukoliko Vam je stalo da planirane obaveze završite u predviđenom roku, na vreme zatražite nečiju intervenciju ili pomoć. Postoje saradnici koji probleme rešavaju na efikasan način. Zdravlje: U večernjim satima izbegavajte obaveze koje Vas iscrpljuju, opustite se.