Dnevni horoskop za 23. novembar 2020. Jarčevi, ništa ne postižete principom negacije

Ovan

Ljubav: Ukoliko Vam smeta osećaj monotonije u emotivnom odnosu, potrudite se da iznenadite voljenu osobu na neobičan način. Posao: Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na loš način ili u pogrešnom trenutku. Izbegavajte brzopletost. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi i opuštanje.

Bik

Ljubav: Ne pokazujete dovoljno razumevanja za nečije potrebe. Obratite pažnju na partnerovo raspoloženje. Posao: Susret sa saradnicima otvara nove poslovne mogućnosti. Važno je da odaberete ulogu koja zadovoljava različite interese. Zdravlje: Izbegavajte loše navike ili intrigante osobe koje Vas opterećuju.

Blizanci

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom potrebno je da pokažete istančani sluh i »široke vidike« za zajedničke planove. Posao: U Vašem interesu je da ne pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Nemojte rešavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmerite ka korisnim ciljevima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, opustite se.

Rak

Ljubav: Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Posao: Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbegavate sumnjive ponude. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Lav

Ljubav: U emotivnom smislu, očekuje Vas novo zadovoljstvo koje će obeležiti Vas odnos sa voljenom osobom. Posao: Uvek postoji i lakši i teži put do uspeha, stoga prihvatite korisnu ideju koju predlažu Vaši saradnici. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica

Ljubav: Emotivni pritisak ili dodatni zahtevi sa Vaše strane kod partnera podstiču veliku nelagodnost. Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje namere, potrebno je da se prilagodite utvrđenim poslovnim standardima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vaga

Ljubav: Imate utisak da Vas U emotivnom životu proganjaju neke loše situacije. Nema razloga da preuveličavate svoje sumnje. Posao: Važno je da uskladite svoje ciljeve sa zajedničkim interesom. Zdravlje: Izbegavajte različite neprijatnosti.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga za lažnu skromnost, insistirajte na dobrom ukusu i na događajima koji imaju pozitivan ljubavni predznak. Posao: Delujete aktivno i prikupljate nove informacije sa ciljem da obogatite svoje poslovno sažnanje ili iskustvo. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili neka omiljena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Ponekad je istina dobro skrivena između redova, obratite pažnju na nečije poruke i ponašanje. Stišajte strasti. Posao: U susretu sa saradnicima, nemojte da donosite zaključak na osnovu osećanja ili prvog utiska. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Jarac

Ljubav: Ništa ne postižete principom negacije, uzaludno se protivite voljenoj osobi i teatralno demonstrirate svoju sujetu. Posao: Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite. Zdravlje: Potrebna Vam je nečija podrška i moralno ohrabrenje.

Vodolija

Ljubav: Vaše emotivno zadovoljstvo proističe iz sposobnosti da nametnete svoje mišljenje ili da privučete nečije interesovanje. Posao: Važno je da se zateknete u dobrom trenutku ili na pravom mestu, kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Zdravlje: Uživajte u situacijama koje deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Avanturistički porivi mogu da Vas navedu na loše rešenje. Posao: Ishitrenim postupcima iritirate saradnike, poslovna situacija može da se komplikuje mimo Vaše volje i uticaja. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička reklasacija i opuštanje.