Dnevni horoskop za 23. mart 2020. Ovnovi, pažljivo razmislite o nečijem upozorenju, Bikovi su suviše ponosni

Ovan

Ljubav: Suviše insistirate na stvarima koje ne nailaze na dobar prijem. Partner Vam daje do znanja, da traži osećaj poverenja i sigurnost. Posao: Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju, stvari koje činite bez nečijeg odobravanja predstavljaju potencijalni rizik. Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti, budite umereniji.

Bik

Ljubav: Ne uspevate da udovoljite voljenoj osobi, suviše ste ponosni da priznate svoje »slabosti«. Ne budite razmetljivi. Posao: Ne verujete u nečiju priču, stoga proveravate informacije koje dolaze iz neobičnih izvora ili ukazuju na eventualne promene. Zdravlje: Potrebni su Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Potrebno je da objasnite svom partneru šta utiče na Vašu iznenadnu zabrinutost ili rezigniranost. Nemojte potiskivati svoja osećanja. Posao: Ukoliko Vam je stalo da izgladite poslovni nesporazum sa saradnicima, budite razumni. Nemojte dovoliti da neko drugi govori u Vaše ime. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

Rak

Ljubav: U emotivnom susretu budite pažljiviji nego obično, nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na ružno ponašanje. Posao: Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima. Nema potrebe da se upoređujete sa drugima, pokažite da posedujete praktičnu pamet. Zdravlje: Izbegavajte naporne situacije u kojima se osećate neprijatno.

Lav

Ljubav: Potrebna Vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite pred voljenom osobom. Imate različite stavove. Posao: Bolje je da svoje obaveze završite na rutinski način, nego da ih odlažete. Pokažite da posedujete smisao za praktična rešenja. Zdravlje: Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Devica

Ljubav: Nepotrebno insistirate na ličnom dokazivanju pred voljenom osobom. Pokažite više suptilnosti i nežnosti u bliskom susretu. Posao: Ukoliko postoje otežavajuće okolnosti u poslovnoj saradnji, nemojte uporno insistirati na svojim prvobitnim namerama. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Vaga

Ljubav: Potrebna Vam je emotivna diskrecija, budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu i uzročno-posledičnu vezu. Posao: Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava Vaše poslovne stavove. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Ne dozvolite da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Posao: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Strelac

Ljubav: U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvek »najbolje« rešenje. Posao: Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspešne rezultate, nemojte dozvoliti da se neko sa strane upliće u Vašu poslovnu koncepciju. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u dvoje, kao recept za dobro raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate osobu sa kojom se nalazite u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi. Ublažite svoje kriterijume. Posao: Neko oštro kritikuje Vaš stil izražavanja. Ipak »ružniji« deo stvarnosti ne pogađa samo Vas, već i Vaše saradnike. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i »zrno mudrosti«.

Vodolija

Ljubav: Posvetite više pažnje osobi koja od Vas očekuje iskrenost, poveravanje i emotivnu toplinu. Posao: Neko u Vama podstiče sumnju, stoga ne želite glasno da pričate o svojim poslovno-finansijskim ili privatnim planovima. Zdravlje: Emotivno zbližavanje oslobađa od svih napetosti.

Ribe

Ljubav: Nema razloga da se ponašate suviše nadmeno i impulsivno pred voljenom osobom. Budite umereniji u svojim zahtevima. Posao: Nemojte dozvoliti da Vas neko obmanjuje velikim obećanjima. Potrebna Vam je neka »test situacija«. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji.