Dnevni horoskop za 23. februar 2021. Ponekad i najlepše želje mogu da se ostvare

Ovan

Ljubav: Ne dobijate emotivnu podršku. Nemojte zavaravati partnera pogrešnom pričom, suviše potencirate dramske efekte. Posao: Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rešenju. Važno je da razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Bik

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekom neobičnom idejom, sve izgleda drugačije u romantičnom raspoloženju. Posao: Upotrebite svoju praktičnu pamet i iskustvo u onoj meri koliko je potrebno da zaštitite poslovne interese. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci

Ljubav: Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate stila. Posao: Neko iznenada remeti Vaše poslovne planove. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posledice. Zdravlje: Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Rak

Ljubav: Osećate emotivni zanos u nečijoj blizini. Ponekad i najlepše želje mogu da se ostvare, ali važno je da stvari nazovete »pravim imenom«. Posao: Kontaktirajte osobu koja Vas podstiče na kreativno izražavanje ili dobro raspoloženje, udružite svoje poslovne interese. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Lav

Ljubav: Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini Vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Posao: Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Negde morate da popustite pred nečijim zahtevima. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviju ishranu.

Devica

Ljubav: Pre nego što prihvatite nečiju »emotivnu igru«, važno je da se prethodno dobro upoznate sa osnovnim pravilima ponašanja. Posao: Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine, stoga pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Zdravlje: Podstičite kod sebe kreativnu energiju.

Vaga

Ljubav: Važno je da se pripremite za romantičan susret. Neko Vas dodatno podstiče na maštovitost i pozitivno raspoloženje. Posao: Ponekad je teško pomiriti suprotna gledišta koja postoje u rešavanju poslovnih interesa. Nemojte dozvoliti da Vam neko nameće inferioran položaj. Zdravlje: Nema razloga za veliku zabrinutost, opustite se.

Škorpija

Ljubav: U emotivnom smislu, nema razloga za velika očekivanja u društvu u kome niste rado viđeni ili poželjni. Posao: Stalo Vam je da budete u toku zbivanja. Zdravlje: Prijaće Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.

Strelac

Ljubav: U emotivnom smislu neko Vam daje do znanja da traži sigurnost, a ne intrigantne situacije i rivalski odnos. Posao: Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja predstavljaju potencijalni rizik ili nagoveštavaju lošu reklamu. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

Jarac

Ljubav: Dobra volja »čuda čini«, dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osetite novu kreativnu inspiraciju. Posao: Ponekad Vam nedostaje samopouzdanje i smisao za praktičnom orijentacijom, ali uvek postoji zaobilazno rešenje. Zdravlje: Izbegavajte različite situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

Vodolija

Ljubav: Znaci pažnje ili novi izrazi nežnosti uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Posao: Osećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Preuzmite dodatnu inicijativu pred saradnicima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Ljubav: Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Posao: Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija, opustite se.