Dnevni horoskop za 23. april: Devici će jedna stvar pokvariti ljubav

Ovan

Vaša želja za napretkom postaje sve veća i trenutno radno mesto je premalo za vas. Ako ne dođe do unapređenja razmišljate o novom poslu.mIako su emocije prema partneru jake, vi to ne pokazujete onoliko često koliko on mislida treba, zbog čega se plaši da vas gubi. Manji problemi sa vidom.

Bik

U susretu sa voljenom osobom budite iskreni i realni, bolje je da ne obećavate stvari koje niste u stanju da ispunite. Poslovni gubitak ilustruje različite probleme koji postoje među saradnicima ili otežavajuće okolnosti u kojima se trenutno nalazite. Nema razloga da se opterećujete napornim obavezama.

Blizanci

U privatnom životu, Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili »nemoć« pred jednom bliskom osobom. Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da Vam pomogne. Izbegavajte situacije koje Vas uznemiravaju.

Rak

Uživajte u raznovrsnim i lepim stvarima koje obogaćuju Vaše životno iskustvo. Pokažite velikodušnost prema bliskoj osobi. Obratite pažnju na različite informacije na poslovnoj sceni, kako biste ostvarili prošireni uspeh ili novčani dobitak. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Lav

Ukoliko Vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. U zajedničkom interesu je da se poslovni rizik svede na minimum i da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku. Prijaće Vam iskreni razgovor i povereavanje.

Devica

Ostvarili ste veliki uspeh za koji ste dosta i žrtvovali pa se sada pitate da li je bilovredno. Radujete se početku nove veze i dosta ste euforični. Sreću vam kvare jedino loši komentari prijatelja vezanih za vašeg novog partnera. Mogući su problemi zbog napetosti.

Vaga

Insistiranje na svojim potrebama u odnosu sa voljenom osobom vodi ka novim suprotnim rešenjima i potisnutim očekivanjima. Uporno smišljate novu strategiju, ali neko drugi deluje efikasnije i delimično ugrožava Vaše poslovne interese. Izbegavajte situacije koje Vas psihički iscrpljuju.

Škorpija

Dovoljan je snažan impuls da biste osetili promenu raspoloženja i usmerili misli u pravcu voljene osobe. Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava Vaše ideje. Potrebno je da zadovoljite različite kriterijume. Nalazite se u sjajnoj formi.

Strelac

U emotivnom smislu priželjkujete više nego što je moguće. U susretu sa voljenom osobom, postavljate uslove koji nailaze na negativan ton. Izbegavajte različite obaveze koje Vas nepotrebno zamaraju. Uvek postoji neko ko može uspešno da Vas zameni. Delujete uznemireno i zabrinuto.

Jarac

Ljubavna pažnja uvek deluje kao najbolji lek za dušu. Opustite se u svom svetu intime i u društvu bliske osobe. Imate dovoljno snage da se suprotstavite različitim problemima, ali dodatni stres se loše odražava na Vaše zdravstveno stanje. Razmislite na koji način treba da poboljšate koncentraciju.

Vodolija

Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način može da Vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje. Iritira Vas suočavanje sa saradnicima, koji očekuju Vašu servilnost ili prihvatanje različitih poslovnih ustupaka. Izbegavajte situacije koje remete Vašu koncentraciju.

Ribe

Potrebno je da bolje uskladite svoja osećanja i misli, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud. Prihvatite skromniju poslovnu ponudu. Delujete konfuzno pred saradnicima i zbog toga Vaša objašnjenja zvuče neubedljivo. Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.