Dnevni horoskop za 22. oktobar 2019. Vodolije poštuje okolina, Ovnovi gube kontrolu

Ovan

Ljubav: Partner razume Vaše želje, ali nema dovoljno volje da Vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati Vaše namere. Posao: Gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu, potrebno Vam je alternativno rešenje. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i svoju unutrašnju ravnotežu.

Bik

Ljubav: Susret sa jednom osobom, podsetiće Vas na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti i bolje uslove. Posao: Potrebno je da se pridržavate utvrđenih principa saradnje. Izbegavajte takmičarske situacije ili dokazivanje na različitim stranama. Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Blizanci

Ljubav: Zamerate voljenoj osobi da naivno veruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se skrasite. Posao: Strogo procenjujete nečije postupke i pokušavate da nametnete nova pravila u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Potrebno je da se prilagodite svojoj okolini.

Rak

Ljubav: Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga u pregovorima, ali to ne treba da Vas opterećuje. Pre ili kasnije, sve dođe na svoje mesto. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu i na zdravstvenu preventivu.

Lav

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. Posao: Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere. Zdravlje: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Devica

Ljubav: Ne dozvolite da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Posao: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Vaga

Ljubav: Kontaktirajte osobu koja u Vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. U prilici ste da spojite lepo i korisno. Posao: Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama, okolina ima dovoljno interesovanja da podrži Vaše poslovne ideje. Zdravlje: Dobro društvo deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i kreativno izražavanje.

Škorpija

Ljubav: Najbolje se osećate kada dobijate emotivnu pažnju, ali nemate jaku volju da utičete na nečije ponašanje. Lako gubite samopouzdanje. Posao: Svoju pažnju usmeravate na osnovne ciljeve i pokušavate da poboljšate uslove koji su Vam neophodni radi boljeg poslovnog funkcionisanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe bolju koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Potrudite se da ulepšate različite događaje u ljubavnom životu. Slobodno izrazite svoje želje i osećanja. Posao: Ponekad treba delovati po instinktu i bez suvišnih objašnjenja. Neko ne razume Vaše ideje, ali to ne treba da Vas brine. Zdravlje: Delujete pozitivno i nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi.

Jarac

Ljubav: Na sreću, postoji osoba koja može da Vas oraspoloži, posvetite pažnju nekim vedrijim temama. Posao: Nekome nedostaje doza iskrenosti a Vama strpljenje, tako da se zajednički susret pretvara u raspravu o značaju različitih poslovnih ciljeva. Zdravlje: Izbegavajte naporne ili stresne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

Vodolija

Ljubav: Prati Vas romantično raspoloženje, a nečije prisustvo u Vama budi lavinu pozitivne energije. Posao: Imate dobar odgovor ili rešenje za svaku situaciju. Okolina poštuje Vaše rezultate. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Ribe

Ljubav: Partner uporno i bez objašnjenja ignoriše Vaše ideje. Bez obzira na taktiku, ne možete da ostvarite ono što ste naumili. Posao: Ne možete da predvidite nečiji odgovor. Nema razloga za razmetljivost, postoje problemi koji se ne rešavaju u prvom pokušaju. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i opuštanje od stresnih situacija.