Dnevni horoskop za 22. mart 2020. Device, nema potrebe da se ponašate suviše strogo

Ovan

Ljubav: Delujete uznemireno, lakše Vam je da nekog »optužite« za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se prilagodite bliskoj osobi. Posao: Ukoliko se većina saradnika protivi Vašoj volji, nema potrebe da insistirate na svojim prvobitnim namerama. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

Bik

Ljubav: Nema potrebe da se zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Upotrebite »zrno razuma«. Posao: Svoje poslovno-finansijske interese vezujete za nečije obećanje, stoga odbijate ideju koju podržavaju Vaši saradnici. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvek »najbolje« rešenje. Posao: Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspešne rezultate, nemojte dozvoliti da se neko sa strane upliće u Vašu poslovnu koncepciju. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u dvoje, kao recept za dobro raspoloženje.

Rak

Ljubav: Bolje je da svoju pažnju posvetite porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovlađuju »poznata pravila igre«. Posao: Umor, loša koncentracija ili rasejanost, predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam opuštena atmosfera, akumulirajte pozitivnu energiju.

Lav

Ljubav: Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte partnera, kako biste odgonetnuli deo skrivenih poruka. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Potrebno je da smislite rezervnu varijantu, jer uvek postoji faktor iznenađenja. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Devica

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, pokažite više nežnosti i razumevanja u svakom pogledu. Posao: Važno je da se dobro razumete sa saradnicima i da jasno definišete pravila poslovne saradnje. Zdravlje: Izbegavajte nezdravu hranu ili preterivanje u lošim navikama.

Vaga

Ljubav: Uzaludno razmišljate o nekom uzbudljivom susretu ili o pogrešnoj osobi, koja trenutno nije u Vašem emotivnom dometu. Posao: Delujete netaktično u susretu sa saradnicima i uporno pokušavate da nametnete svoje stavove, bez obzira na negodovanje. Zdravlje: Važno je da pravilno kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

Škorpija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi. Posao: Zamaraju Vas različite situacije ili osobe koje nemaju bitan uticaj na Vaš uspeh. Budite dovoljno promišljeni. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili relaksacija.

Strelac

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje i naklonost. Nemojte smišljati »emotivne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu. Posao: Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zateknete na pravom mestu. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom.

Jarac

Ljubav: Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere. Ipak, Vi se dvoumite pred voljenom osobom. Posao: Nema potrebe da se raspravljate sa saradnicima oko različitih interesa. Kompromis je nužno i privremeno rešenje. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite energiju.

Vodolija

Ljubav: Potrebna Vam je partnerova podrška u različitim situacijama. Nečija pitanja u Vama podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosećaj. Posao: Ukoliko Vam je teško da ostvarite svoje poslovne namere, nemojte očekivati nemoguće rešenje, već zatražite nečije razumevanje. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Ribe

Ljubav: Emotivna radost koju osećate, najavljuje nove događaje ili mogućnosti u odnosu sa osobom koja privlači Vašu pažnju. Posao: Imate dovoljno energije i zagovarate ubrzani tempo poslovanja. Potrebno je da odredite svoje mesto među saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.