Dnevni horoskop za 22. maj 2020. Jarčevi, bolje je da stišavate svoje strasti, nego da se uplićete u raspravu

Ovan

Ljubav: U porodičnom životu i u odnosu sa partnerom, bolje je da izbegavate rivalstvo ili takmičarske uloge. Posao: Obratite pažnju na različite detalje i skrivene poruke u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Oslonite se na svoje intuitivne sposobnosti.

Bik

Ljubav: Za sada mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti. Posao: Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovno rešenje, ali pokazaće se da Vaša taktika donosi bolji uspeh. Zdravlje: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

Blizanci

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da obradujete voljenu osobu, razmislite na koji način treba da predstavite svoje ideje tako da zvuče neodoljivo. Posao: Neko veruje u Vasu priču, ali to ne znači mnogo. Objašnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju kreativnu eneregiju.

Rak

Ljubav: Voljena osoba pokušava da Vas ostavi u ubeđenju da je sve u najboljem redu. Ali, Vi naslućujete novi problem. Posao: Na poslovnoj sceni sve ima svoj »vek trajanja«. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje ili ponašanje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

Lav

Ljubav: Nema razloga da se zaklanjate iza »lažnih obećanja« pred bliskom osobom, problemi se neće rešavati sami po sebi. Posao: Pokazaće se da imate pogrešnu računicu i da se zavaravate nepouzdanim informacijama. Izbegavajte brzoplete procene. Zdravlje: Prijaće Vam odmor i kreativna izolacija.

Devica

Ljubav: Partner ima zamerku na Vaše ponašanje. Obratite pažnju na izgovorene reči i na »poruku« koja se krije između redova. Posao: Prihvatite mišljenje većine o nekim spornim događajima. Kvalitetniji uslovi pružaju mogućnost za bolje poslovno izražavanje. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Čini Vam se da partner ima drugačija interesovanja, uzalud »trošite velike reči« objašnjavajući svoje namere. Posao: Svako ima pravo na mišljenje ili izbor ciljeva, ali treba održati uspešan nivo poslovne saradnje. Zdravlje: Potreban Vam je dobar podsticaj i pozitivan impuls.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga za preteruivanje u zahtevima pred voljenom osobom. Pokažite da imate široko srce i dobru volju. Ponekad osmeh sve govori. Posao: Strpljivo sačekajte pravi momenat za akciju. Važno je da pravilno procenite svoje želje u odnosu na realne mogućnosti. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Strelac

Ljubav: Nemojte davati velika obećanja, kao privremeni izraz emotivnog »olakšanja«. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi. Posao: Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo Vam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Zdravlje: Rasteretite se suvišnih dilema i psihološke napetosti.

Jarac

Ljubav: Bolje je da stišavate svoje strasti, nego da se uplićete u raspravu sa voljenom osobom. Razmislite o mogućim posledicama. Posao: Ukoliko Vam neko zadaje različite probleme, podsetite svoje saradnike na pravila lepog ponašanja. Zdravlje: Uskladite svoje misli i osećanja.

Vodolija

Ljubav: Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način može da Vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje. Opustite se. Posao: Iritira Vas suočavanje sa saradnicima koji očekuju Vašu servilnost ili prihvatanje različitih poslovnih ustupaka. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje remete Vašu koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

Ribe

Ljubav: Dobro ste raspoloženi, nema razloga da izmičete pred »ljubavnim signalima«. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu. Posao: Imate dobru procenu različitih mogućnosti na poslovnoj sceni i umete da delujete sugestivno na okolinu. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj fazi.