Dnevni horoskop za 22. jul 2020. Škorpije, nema razloga da igrate dvostruku ulogu

Ovan

Ljubav: Nema razloga da se ponašate euforično pred svojim partnerom, jer tako podstičete novu sumnju u zajedničke planove. Posao: Vaši ciljevi se razlikuju u odnosu na zajedničke interese. Teško je utvrditi pravu istinu – ko prolazi kao pobednik, a ko kao gubitnik u poslovnom dijalogu. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Bik

Ljubav: Ono što se dešava između Vas i partnera podseća na »unapred režiranu predstavu«. Posao: Nema potrebe da učestvujete u javnim polemikama kada se odlučuje o poslovnim interesima. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Nema potrebe da gajite velike iluzije. Lako se zanosite. Podršku i razumevanje potražite kod proverenih prijatelja. Posao: Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Zdravlje: Poboljašajte svoju kondiciju.

Rak

Ljubav: Partner Vas nagovara da doneste važnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost. Posao: Ponekad stvari posmatrate isuvise idealistički i bez želje da se spustite u svet realnosti. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Lav

Ljubav: Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja Vas inspiriše na dobro raspoloženje. Posao: Novi problemi sa kojima se suočavate na poslovnoj sceni zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Zdravlje: Važno je da ulepšate svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Devica

Ljubav: Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama, lepe želje ponekad ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su Vam nedostupne. Posao: Potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevazisli trenutni nesporazum. Shvatićete da sve ima svoju cenu ili ulog. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Vaga

Ljubav: Nema razloga za emotivnu nesigurnost, osmislite atraktivnu ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Posao: Vazno je da primenjujete uspešne recepte. Sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi. Pokrenite mastu.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga da igrate dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavarati svog partnera. Posao: Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski ciljevi ne uklapaju u zajednički interes, ne budite preterano sujetni ili lakomisleni. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na bolju zaštitu.

Strelac

Ljubav: Lakše Vam je da svet oko sebe posmatrate iz ružičaste perspektive u očekivanju, da će se stvari u Vašem životu rešiti same po sebi. Posao: Poslovna klima nije po Vašoj meri, ali sve se svodi na pravilno opažanje. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja. Zdravlje: Dobro se osećate kada učinite nešto korisno.

Jarac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom sporite se zbog različitog mišljenja, svako želi da dokaže svoje pravo. Ali, rešenje je u približavanju i praštanju. Posao: Nema razloga da se ponašate kao veliki optimista pri proceni poslovnih mogućnosti. Neko Vam jasno daje do znanja da postoje ograničenja. Zdravlje: Izbegavajte brzopletost i impulsivne reakcije.

Vodolija

Ljubav: Primećujete da između Vas i voljene osobe postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«. Posao: Motivisani ste za poslovni uspeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna mlađa osoba. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Ribe

Ljubav: Stvari koje po Vama izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja i ima drugačiju teoriju. Posao: Proveravate da li se neko poigrava sa Vašim poverenjem ili je po sredi nesporazum. Zdravlje: Nema razloga da se opterećujete novim sumnjama.