Dnevni horoskop za 22. januar 2021. Device, potrebna vam je nečija iskrena podrška

Ovan

Ljubav: Vaš ponos izbija na površinu i to predstavlja pozitivan predznak u ljubavnom dijalogu. Umete da nametnete svoje želje. Posao: Nemojte dozvoliti da neko sumnja u Vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Važno je da poštujete važeći protokol. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Bik

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom, prikrivanjem istine samo odlažete rešavanje problema. Postupite po svojoj savesti. Posao: Neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Potrudite se da završtite započeti posao u predviđenom roku. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje. Posao: Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima. Vaše ideje ne mogu da žive u stvarnosti, bez nečijeg praktičnog usmeravanja i podrške. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam.

Rak

Ljubav: U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni Vaša očekivanja. Budite kategorični. Posao: Stalo Vam je da potvrdite svoje sposobnosti pred saradnicima, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. Zdravlje: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Lav

Ljubav: Imate dobar predosećaj, tako da iznenadni susret sa jednom bliskom osobom doživljavate kao novi emotivni uzlet. Posao: Stalo Vam je da oprobate svoje sposobnosti u različitim poslovnim izazovima, ali pažljivo odmeravate povoljan trenutak za akciju. Zdravlje: Važno je da poboljšate kondiciju.

Devica

Ljubav: Potrebna Vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Posao: Izbegavajte otvoreni sukob sa saradnicima. Neko Vas obavezuje na određene uslove. Sprovedite u potpunosti svoju volju. Zdravlje: Razmislite o nekoj lakšoj dijeti, izbegavajte nezdravu hranu.

Vaga

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekom neobičnom idejom, sve izgleda drugačije u romantičnom raspoloženju. Posao: Upotrebite svoju praktičnu pamet i iskustvo u onoj meri koliko je potrebno da zaštitite poslovne interese. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosetljivo reagujete na različite »sitnice«. Posao: Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne sitaucije koje Vas iscrpljuju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Strelac

Ljubav: Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku, zato obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Posao: Rano je da očekujete konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Sačekajte bolje uslove. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana, izbegavajte »loše navike«.

Jarac

Ljubav: Kontrolišite negativne strasti u emotivnom odnosu i ne dozvolite da Vas neko navede na pogrešno ponašanje. Posao: Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu, tako da svi oko Vas budu srećni i zadovoljni. Podstičite kod sebe kreativno raspoloženje. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Vodolija

Ljubav: Osećate emotivni uzlet, neko Vas inspiriše za dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe. Posao: Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije, nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Ribe

Ljubav: Partner nema nameru da strpljivo čeka na Vašu odluku, već preuzima »iznenađujući korak« i inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu. Posao: Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Lako možete da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Zdravlje: Potrebno je da unosite više tečnosti i vitamina u svoju ishranu.