Dnevni horoskop za 22. januar 2020. Pred vama je dan u kojem ćete rešiti sve probleme na poslu

Ovan

Ljubav: Sve češće počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe. Posao: Jasno Vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije, u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

Bik

Ljubav: Nema potrebe da odgovarate na nečiju emotivnu provokaciju. Ostanite uzdržani, izbegavajte konfliktne odnose. Posao: Važno je da napravite listu prioriteta. Uz dodatnu upornost možete da prevaziđete ograničenja koja Vam postavljaju saradnici. Zdravlje: Poštedite se napornih situacija, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Posvetite pažnju porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovlađuju »poznata pravila igre«. Posao: Umor ili loša koncentracija predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam opuštena atmosfera, akumulirajte pozitivnu energiju.

Rak

Ljubav: Partner ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje. Uživajte u različitim situacijama koje Vas emotivno zbližavaju. Posao: Morate da promenite stav. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, a na Vama je da sačuvate dobru poslovnu poziciju i interese. Zdravlje: Važno je da razmišljate u pozitivnom smeru, opustite se.

Lav

Ljubav: Pažljivije analizirajte nečije ponašanje u emotivnom dijalogu, jer postoje stvari koje se uočavaju tek sa određene distance. Posao: Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se menjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

Devica

Ljubav: Nema razloga za osećaj nesigurnosti koji Vas navodi na prikrivanje istine. Igrate dvostruku ulogu pred voljenom osobom. Posao: Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski interesi ne poklapaju sa zajedničkim ciljevima, ne budite sujetni. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na bolju zaštitu.

Vaga

Ljubav: Neko pobuđuje Vaše emotivno interesovanje i asocira Vas na prijatne uspomene. Priželjkujete novi emotivni susret. Posao: Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Potrebno Vam je dobro rešenje, koje bi zadovoljilo različite kriterijume. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje Vas psihološki opuštaju i relaksiraju.

Škorpija

Ljubav: Sreća je na Vašoj strani. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja ili emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći. Posao: Delujete nesmotreno u odnosu prema saradnicima i govorite više nego što je potrebno. Moguće su dodatne komplikacije. Zdravlje: Delujete napeto, potrebna Vam je relaksacija.

Strelac

Ljubav: Neko ignoriše Vaše prisustvo ili molbu za ponovni susret. Kolo sreće se okreće, strpljivo sačekajte svoju sansu. Posao: Nečiji odgovori mogu da se tumače na različite načine, ali imate loš utisak i strahujete od poslovnog neuspeha. Zdravlje: Razmislite o boljoj zdravstvenoj preventivi.

Jarac

Ljubav: Ne dobijate emotivnu podršku. Nemojte zavaravati partnera pogrešnom pričom, suviše potencirate dramske efekte. Posao: Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rešenju. Važno je da razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Vodolija

Ljubav: Potrudite se da ispoštujete dogovor koji imate sa svojim partnerom. Obratite pažnju na »važne sitnice« koje otkrivaju nečije namere. Posao: Važno je da poboljšate poslovni rejting i da udružite svoje interese sa uspešnim ili uticajnim saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte različite vidove preterivanja.

Ribe

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, pokažite više nežnosti i razumevanja u svakom pogledu. Posao: Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima ili da jasno definišete zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Izbegavajte nezdravu ishranu ili preterano konzimiranje cigareta i alkohola.