Dnevni horoskop za 21. septembar 2020. Ribe, svoje želje upućujete pogrešnoj osobi

Ovan

Ljubav: Vaš odnos sa voljenom osobom više podseća na igru skrivanja, nego na iskrenu vezu ili bliske susrete. Posao: Nedostaje Vam motivacija za angažovanje na više strana. Budite promišljeni, prepustite velike ambicije saradnicima. Zdravlje: Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

Bik

Ljubav: Čini Vam se da partner ima drugačija interesovanja i da ne obraća pažnju na Vaše primedbe. Uzalud trošite »velike reči«. Posao: Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali treba održati zadovoljavajući nivo poslovne saradnje. Zdravlje: Potreban Vam je dobar podsticaj i pozitivan impuls.

Blizanci

Ljubav: U emotivnom smislu, pre nego što prihvatite nečiju igru prethodno upoznajte sva važeca pravila. Posao: Ne zaboravite, pamet je relativna, ali povremeno i »sumnjiva kategorija«. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje loše utiču na Vaše zdravstveno stanje.

Rak

Ljubav: Ponekad određene »sitnice« više otkrivaju nego rečenice koje se uporno ponavaljaju. Pažljivije analizirajte voljenu osobu. Posao: Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Postavite jasnu granicu do koje ste spremni da preuzmete odgovornost. Zdravlje: Izbegavajte neke loše navike.

Lav

Ljubav: Za sada mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potceniti partnerove sposobnosti. Posao: Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovno rešenje, ali Vi ste dovoljno snalažljivi i vešto izbegavate susret sa određenim saradnicima. Zdravlje: Poboljšajte svoju kondiciju.

Devica

Ljubav: Slobodno preuzmite inicijativu ili glavnu ulogu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite partnera na neki »čaroban« način. Posao: Delujete energično pred okolinom i ostvarujete važnu ulogu u poslovnom pregovoru koja Vam uliva osećaj samopouzdanja. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančan sluh i široke vidike kroz zajedničke planove. Posao: Zadržite profesionalnu distancu, pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate suvise teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Posao: Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja »dobitničku kombinaciju«, prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Strelac

Ljubav: Vaše ponašanje ostavlja loš utisak, neko će Vam iznenada uskratiti svoju pažnju ili poverenje. Posao: Potrebna Vam je mudra odluka, bolje je da poštujete listu prioriteta nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija.

Jarac

Ljubav: Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način, ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Posao: Neko osporava Vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Sa par dobrih poteza, možete rešiti svoje probleme. Zdravlje: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali to činite na pogrešan način i sa velikom dozom preterivanja. Posao: Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Ribe

Ljubav: Svoje želje upućujete pogrešnoj osobi. Nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire Vaš glas. Posao: Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe, ako unapred niste obezbedili nečiju asistenciju ili podršku. Zdravlje: Previše obaveza loše utiče na Vašu psihičku ravnotežu.