Dnevni horoskop za 21. septembar 2019. Danas je pogodan dan za ostvarivanje planova

Ovan

Ljubav: Ne pokazujete dovoljno razumevanja za nečije potrebe. Obratite pažnju na partnerovo raspoloženje i manire. Posao: Susret ili razgovor sa saradnicima otvara nove poslovne mogućnosti. Važno je da odaberete ulogu koja zadovoljava različite interese. Zdravlje: Izbegavajte loše navike ili intrigante osobe koje Vas opterećuju.

Bik

Ljubav: Reagujete impulsivno prema bliskoj osobi, morate imati dovoljno strpljenja ili razumevanja za nečije slabosti. Posao: Diplomatija ponekad postaje neizbežna, ali u želji da osporite nečije mišljenje Vama nedostaje prava mera. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.

Blizanci

Ljubav: Ukoliko u Vama postoje pozitivna osećanja prenesite inspiraciju na svog partnera. Prihvatite igru zavođenja u društvu osobe koja Vam se dopada. Posao: Potrudite se da sačuvate pravu meru vrednosti i dobre kriterijume u različitim situacijama. Budite promišljeni. Zdravlje: Neka Vaša osećanja budu ispred »glasa razuma«, opustite se.

Rak

Ljubav: Vaša pojava ili stil deluju izazovno na voljenu osobu, što predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće Vam nečije društvo. Posao: Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Lav

Ljubav: Ukoliko Vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte izazovne ili provokativne situacije. Posao: Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

Devica

Ljubav: Ponekad postupate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru, ali ne uspeva da Vam dočara svoje emotivne doživljaje. Posao: Obazrivost je poželjna, ali nema razloga za preterivanje. Saradnici imaju pravo na drugačije stavove ili interese. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Partner deluje podsticajno i ume da preusmeri Vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za zabrinutost. Posao: Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmerite ka korisnim ciljevima. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i vedar duh.

Škorpija

Ljubav: Samo na prvi pogled, partner deluje nezainteresovano. Na vreme otklonite svoje emotivne slutnje i »negativne misli«. Posao: Vi imate dobre ideje, ali neko drugi odlučuje o glavnim aspektima u poslovno-finansijskoj saradnji. Ne gubite samopouzdanje. Zdravlje: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, ulepšajte svoje rasploženje.

Strelac

Ljubav: Situacije kojima pridajete posebnu pažnju, ne prolaze zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove događaje. Posao: Potrebni su Vam je pouzdani saradnici. Tek kada pravilno uskladite svoje poslovne afinitete možete da ostvarite zajednički pomak. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, posvetite pažnju duhovnim sadržajima.

Jarac

Ljubav: Osoba o kojoj razmišljate treba da se nalazi u Vašoj blizini. Učinite neki poseban gest da privučete nečiju pažnju. Posao: Delujete samouvereno u različitim situacijama i preuzimate odgovornost u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Planirajte neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Ponekad impulsivno izražavate svoje negodovanje pred voljenom osobom, nedostaju Vam taktičnost i strpljenje. Posao: Ne dozvolite da se trenutna situacija loše odrazi na Vašu koncentraciju. Potreban Vam je bolji smisao za poslovno pregovaranje. Zdravlje: Važno je da sačuvate svoje pozitivno raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Ne želite da se pomirite sa nečijom samovoljom, imate utisak da Vam bliska osoba uporno nameće neku sporednu ulogu. Posao: Suočavate se sa dodatnim komplikacijama u pokušaju da uskladite različita interesovanja i zahteve sa svojom okolinom. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.