Dnevni horoskop za 21. oktobar 2020. Nema razloga da se opterećujete suvišnim analizama

Ovan

Ljubav: U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni Vaša očekivanja. Budite kategorični. Posao: Stalo Vam je da potvrdite svoje sposobnosti pred saradnicima, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. Zdravlje: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Bik

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu. Posao: Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Nema potrebe da sakrivate svoju »slabost« pred osobom koja Vas dobro poznaje. Sve je moguće rešiti uz nečiju emotivnu naklonost. Posao: Primećujete da saradnici deluju nezainteresovano za zajedničke poslove, svako se trudi da zadrži svoju poziciju ili interes. Zdravlje: Potrebno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Rak

Ljubav: Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite strpljivi, sve će doći na svoje mesto. Posao: Neko poštuje Vaše sposobnosti, ali ne odobrava postupke i stil koji primenjujete. Važno je da sačuvate dobar poslovni odnos. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate kondiciju.

Lav

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom uživajte u sreći koja Vas prati. Nema razloga da se opterećujete suvišnim analizama. Posao: Pogrešno procenjujete svoje mogućnosti i nečiju saradničku ulogu. Potrebno je da se bolje prilagodite različitim uslovima. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili šetnja.

Devica

Ljubav: Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu, sve što činite treba da Vas približi sličnim ciljevima. Mašta je beskrajna inspiracija. Posao: Okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži Vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da Vas predstave u pozitivnom svetlu. Zdravlje: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, kao tehnika psihološkog opuštanja.

Vaga

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve ono sto čujete. Neko Vas može iznenaditi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Zdravlje: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Škorpija

Ljubav: Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili emotivne slabosti. Posao: Umete da delujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Smatrate da Vam pripadaju bolji uslovi. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Strelac

Ljubav: Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku, zato obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Posao: Rano je da očekujete konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Sačekajte bolje uslove. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana, izbegavajte »loše navike«.

Jarac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svako postaje »žrtva« sopstvenih zabluda. Posao: Prepustite saradnicima da dokazuju svoje sposobnosti u situacijama koje Vas zamaraju. Važno je da se pravilno organizujete. Zdravlje: Večernje sate provedite na mirniji način, prijaće Vam relaksacija.

Vodolija

Ljubav: Iskreno izrazite svoje namere u društvu voljene osobe. Neko dobro poznaje Vaše slabosti ili mane, ne zavaravajte se. Posao: Delujete samouvereno u ubeđenju da imate dobro rešenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni. Zdravlje: Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Ribe

Ljubav: Važno je da partner izražava dobru volju i spremnost da Vam ugodi. Nema razloga da se emotivno nadmudrujete sa bliskom osobom. Posao: Ne obraćate pažnju na nečiju priču. Ipak, pokazaće se da je iznenadna sreća na Vašoj strani onda kada to najmanje očekujete. Zdravlje: Učinite nešto u prilog boljem raspoloženju, prijaće Vam omiljena zabava.