Site icon Srbija24

Dnevni horoskop za 21. novembar 2022. Ovnovi, svoje želje upućujete pogrešnoj osobi

Ovan

Ljubav: U velikom zanosu svoje želje upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se oko sebe, pre nego što donesete novu ili važnu odluku. Posao: Imate pogrešan utisak. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe, ako unapred ne obezbedite nečiju podršku. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Bik

Ljubav: Bolje je da svoje misli usmerite ka voljenoj osobi, nego da se isuviše zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane. Posao: Polazite od pogrešnih informacija. Morate imati više hrabrosti i samopouzdanja da zavedete nova pravila u odnosu sa saradnicima. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji i uredniji način života.

Blizanci

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu. Posao: Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Rak

Ljubav: Upotrebite neke skrivene adute u nameri da očarate partnera. Sve je dozvoljeno, ako prija zajedničkom ukusu. Posao: Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih, deluje podsticajno i uzbudljivo. Delujete ambiciozno. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav

Ljubav: Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata Vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Posao: Budite mudri, važno je da svoj uspeh uklopite u prosečna merila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove.

Devica

Ljubav: Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud. Posao: Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte potcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete konfuzno. Zdravlje: Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.

Vaga

Ljubav: Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Posao: Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmereni u svojim zahtevima. Posao: Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovno-finansijskim interesima. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

Strelac

Ljubav: Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe. Posao: Sve ima svoju granicu ili cenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Zdravlje: Olakšajte svoju savest, prijaće Vam relaksacija.

Jarac

Ljubav: Uvek postoji i »ružniji deo stvarnosti«, stoga ne budite u zabludi da će se emotivni problemi rešavati sami po sebi. Posao: Na Vama je da se distancirate u odnosu na događaje koji Vam narušavaju ravnotežu i koncentraciju. Zdravlje: Izbegavajte neke naporne obaveze ili stresne situacije.

Vodolija

Ljubav: Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način u ljubavnom odnosu, morate imati dobru volju i određene manire kao svoj »zaštitni znak«. Posao: Obratite pažnju na nove informacije, budite u trendu ili ispred drugih kada se rešavaju važne poslovne dileme. Zdravlje: Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Posao: Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja uživa dobar glas i širi poslovni uticaj. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.