Dnevni horoskop za 21. novembar 2020. Bikovi, upotrebite svoju pamet i lično iskustvo

Ovan

Ljubav: Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak ne predstavlja dugoročno rešenje. Posao: Sklonost ka preterivanju može da Vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa. Važno je da imate neku alternativnu varijantu ili rešenje. Zdravlje: Potrebna Vam je umerenost u razmišljanju i ponašanju.

Bik

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smišljati lažne izgovore koji Vas nepotrebno udaljavaju. Posao: Ukoliko Vam je stalo da na uspešan način rešite neke komplikovane situacije, upotrebite svoju pamet i lično iskustvo. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Nema potrebe da ograničavate svoju maštu, iznenadite voljenu osobu neobičnim idejama i aktivnom ulogom. Delujete vrlo zanosno. Posao: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje. Očekuju Vas uspešni rezultati. Zdravlje: Ulepšajte svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Rak

Ljubav: Iskreno izrazite svoje namere u društvu voljene osobe. Partner dobro poznaje Vaše slabosti ili mane, ne zavaravajte se. Posao: Delujete samouvereno u ubeđenju da imate dobro rešenje za različite probleme koji postoje. Zdravlje: Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Lav

Ljubav: Važno je da se pripremite za romantičan susret. Neko Vas dodatno podstiče na maštovitost i pozitivno raspoloženje. Posao: Ponekad je teško pomiriti suprotna gledišta koja postoje u rešavanju poslovnih interesa. Nemojte dozvoliti da Vam neko nameće inferioran položaj. Zdravlje: Nema razloga za veliku zabrinutost, opustite se.

Devica

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom postavljate uslove koji nailaze na negativan ton. Priželjkujete više, nego što je moguće. Posao: Usmerite pažnju na prioritetna pitanja, a ostalo prepustite bliskim saradnicima. Uvek postoje iskusni saradnici. Zdravlje: Delujete uznemireno i zabrinuto, opustite se.

Vaga

Ljubav: Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite misli i osećanja. Posao: Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Škorpija

Ljubav: Budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osećanja obogaćuje Vaš odnos. Posao: Susret sa jednom osobom, otkriva važne detalje poslovne prirode koji su Vam do sada bili nepoznati. Zdravlje: Planirajte neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Važno je da se osećate prijatno u krugu porodice. Osećaj poverenja ili bliskosti u Vama budi neku skrivenu snagu. Posao: Mnoge stvari na poslovnoj sceni izgledaju drugačije nego što ih predstavlja neko od saradnika. Zdravlje: Prijaće Vam neka lakša dijeta, izbegavajte nezdravu hranu.

Jarac

Ljubav: Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, a partner nema previše razumevanja za Vaše izgovore. Posao: Dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama. U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa prijateljima.

Vodolija

Ljubav: Osećate emotivnu naklonost i inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate. Posao: Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati deluju kao veliki podsticaj na bližu okolinu. Potrebno je da odredite nova pravila saradnje. Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

Ribe

Ljubav: Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava Vaše emotivne kriterijume. Potrebna Vam je iskrena pažnja. Posao: Stalo Vam je da promenite nečije ponašanje ili poslovno rešenje koje Vam nameću određeni saradnici. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.