Dnevni horoskop za 21. mart 2020. Rakovi, partner vas pažljivo posmatra sa razlogom

Ovan

Ljubav: Delujete ćudljivo, nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja Vas dobro poznaje. Posao: Vaša priča ne ostavlja ubedljiv utisak. Imate dobru teoriju, ali izostaje podrška i saglasnost oko zajedničkih interesa. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Bik

Ljubav: Partner ima drugačije ideje, pustite da uvidi svoje greške. Ne možete nekom nametati svoje mišljenje. Posao: Delujete ambiciozno, ali i neskromno u svojim izjavama. Potrebno je da uvažite nečije mišljenje. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Blizanci

Ljubav: Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma postupite po svojoj savesti. Posao: Utisak koji imate u vezi sa jednom osobom potvrdiće se kao ispravan, stoga nemojte potiskivati svoju intuiciju. Sjajno umete da predvidite tok događaja. Zdravlje: Večernje sate planirajte da provedete u skladu sa svojim raspoloženjem, opustite se.

Rak

Ljubav: Umete da osvojite nečije simpatije, nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili inspiracija. Partner Vas pažljivo posmatra. Posao: Neko Vam podstiče radoznalost duha i želju za novim saznanjima. Prihvatite korisnu ideju koja proširuje Vaše poslovne mogućnosti. Zdravlje: Učinite nešto u prilog lepšem izgledu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

Lav

Ljubav: Važno je da razumete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Posao: Ulivate veliko poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Devica

Ljubav: Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje namere, ali nedostaje Vam volja da se angažujete pred bliskom osobom. Posao: Ponekad određeni poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu posebnog sredstva, ali sve ima svoju cenu ili granicu. Zdravlje: Upotrebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute, kontrolišite napetost.

Vaga

Ljubav: Neko Vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Smišljate odgovor ili način na koji treba da postupite prema bliskoj osobi. Posao: Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, a ono što dobijate ima visoku cenu i zahteva veliko zalaganje. Zdravlje: Izbegavajte impulsivno ponašanje, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Postavite određena pravila u ljubavnom dijalogu. Nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samovolje. Posao: Ukoliko se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima. Zdravlje: Važno je da se oslonite na svoj razum.

Strelac

Ljubav: Napokon dobijate pozitivan emotivni signal. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim potrebama. Posao: Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati ilustruju Vaše sposobnosti. Zdravlje: Uživajte u situacijama koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Posao: Važno je da odaberete situaciju koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Vodolija

Ljubav: Postoji osoba koja u Vama pokreće snažne emocije, usmerite misli ka zajedničkim temama. Uživajte uz blisku osobu. Posao: Nema potrebe da zaključujete na osnovu prvog utiska, sačekajte prigodan trenutak. Imate dovoljno iskustva da se zaštitite od loših uticaja. Zdravlje: Radost srca deluje lekovito u svakom pogledu.

Ribe

Ljubav: Prikrivanje istine pred bliskom osobom uzrokuje nove emotivne sumnje. Uzajamno poverenje je neophodno i deluje »lekovito«. Posao: Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju profesionalnu osujećenost ili nezadovoljstvo. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniu ishranu i na zdraviji način života.