Dnevni horoskop za 21. maj: Vodoliju očekuje zanimljiv susret

Ovan

Sreća je na Vašoj strani, sve dok postoji saglasnost i razumevanje u odnosu sa voljenom osobom. Oslonite se na svoja osećanja. Imate zanimljive ideje, ali ne možete da ostvarite sve što zamislite u svojoj glavi. Pokažite više smisla za praktično delovanje. Planirajte neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik

Bolje je da stišavate svoje strasti, nego da se uplićete u raspravu sa voljenom osobom. Razmislite o mogućim posledicama. Ukoliko Vam neko zadaje različite probleme, podsetite svoje saradnike na pravila lepog ponašanja. Uskladite svoje misli i osećanja.

Blizanci

Sačuvajte emotivnu distancu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte dozvoliti da Vas zavedu nečiji laskavi komplimenti. Neko Vas dovodi pred svršen čin ili u nezgodnu poslovnu situaciju. Izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite nečiju podršku. Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Rak

Važno je da razumete nečiju emotivnu poruku ili »signal«. Bez obzira na mentalne spekulacije ne prolazite dobro, jer neko unapred uspešno predviđa Vaše poteze. Prijaće Vam zabavni sadržaji.

Lav

Postoji mogućnost da vam neko iz poslovnog okruženja daje potpuno pogrešne savete koje vi ne prepoznajete kao takve i verujete im. Voleli biste da prebolite osobu sa kojom ste se nedavno razišli, ali u isto vreme vas rastužuje pomisao da je zaboravite. Jako vam je teško. Mogući su problemi sa sinusima.

Devica

Partner ima nove prigovore na Vaše ponašanje. Nemojte ignorisati ono što čujete, razmislite o svojim manama. Važno je da kontrolišete svoje loše navike, nema potrebe da se ističete pred osobom koja koristi drugačija poslovna merila. Izbegavajte naporne situacije ili osobe koje Vas iritiraju.

Vaga

Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata sve što predložite. Nadahnuti ste kreativnim idejama. Stalo Vam je da se Vaše ideje uklope u zajednička merila ili interese. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Škorpija

Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Partner tačno zna na koji način može da Vam ugodi. Potrebne su Vam pouzdane informacije kako biste definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Strelac

Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim očekivanjima. Potrebno je da se dobro organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama. Ne dozvolite da Vas neko ometa ili usporava. Važno je da pravilno profiltrirate misli i osećanja.

Jarac

Delujete zabrinuto i neraspoloženo. Pokušavate da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dobar uvid u nova dešavanja. Previše arogancije sa Vaše strane može da komplikuje dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji. Potrudite se da poboljšate svoju kondiciju.

Vodolija

Jako je važno da sačuvate smirenost pred problemima koji će se neočekivano pojaviti. Ništa nije tako nerešivo kako nekad izgleda. Možete da očekujete novo poznantvo sa osobom koja će vam otvoreno pokazati svoje interesovanje. Mogući su problemi sa srcem.

Ribe

Zaneti ste ružičastom slikom i imate velika emotivna očekivanja. Nema razloga za preterano eksponiranje u nepoznatom društvu. Novi događaji na poslovnoj sceni menjaju ustaljeni ritam ili pravila ponašanja u odnosu sa saradnicima. Nedostaju Vam oprez i postupnost. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu enegiju.