Dnevni horoskop za 21. maj 2020. Škorpije, pokažite da imate dovoljno poverenja u nečije namere

Ovan

Ljubav: Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja testira Vaše duhovne kvalitete. Prihvatite igru zavođenja i ljubavni poziv. Posao: U susretu sa saradnicima bolje je da se usredsredite na trenutnu situaciju nego da se bavite dalekim prognozama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Bik

Ljubav: Planirajte susret sa jednom dragom osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Opustite se. Posao: Neko osporava Vaš poslovni ugled, što dodatno otežava dogovor. Budite uporni u svojim namerama. Zdravlje: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Ukoliko sebi dozvoljavate notu emotivnog preterivanja pred voljenom osobom, očekuje Vas negativna reakcija. Posao: Sačuvajte prisebnost i strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti koje postoje u Vašem okruženju. Zdravlje: Izbegavajte psihološke zamke ili negativne uticaje, kao psihološki pritisak.

Rak

Ljubav: Veće značenje imaju »detalji« koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Posao: Nečija priča po Vašem mišljenju deluje neubedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procenu i sposobnosti. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate kondiciju.

Lav

Ljubav: Neka se glasno čuje Vaša reč, čak i po cenu da se neko ljuti ili da Vam se oštro suprotstavi. Posao: Osoba koja ima negativan stav o Vašim poslovnim idejama neće lako promeniti svoje mišljenje. Budite strpljivi. Zdravlje: Suočavanje sa istinom zahteva hrabrost, ali donosi i psihološko olakšanje.

Devica

Ljubav: Ponekad stvari posmatrate iz »ružičaste perspektive« što donosi novu zabludu. Emotivni problemi se neće rešavati sami po sebi. Posao: Nečije reči deluju intrigantno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja i da se distancirate u odnosu na nove događaje. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije, podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali usled velike nestrpljivosti činite niz pogrešnih poteza. Posao: Nečija priča na Vas ostavlja negativan utisak, delujete sumnjičavo pred novim poslovnim ponudama i u društvu saradnika. Budite umereniji. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Škorpija

Ljubav: Pokažite da imate dovoljno poverenja u nečije namere. Svima je potrebna emotivna podrška i razumevanje. Posao: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubedljivo opravdanje ili izgovor. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilan način ishrane.

Strelac

Ljubav: Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite, zbog čega partner deluje nezainteresovano za Vaše ideje. Posao: Očekuje Vas pozitivan rasplet događaja, pod uslovom da sačuvate prisebnost duha i dobru koncentraciju u odlučujućim situacijama. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Jarac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom većina događaja nije po Vašoj meri ili ukusu, ali Vi se dobro snalazite u svakoj prilici. Posao: Neko pokušava da diktira pravila poslovnog ponašanja. Imate utisak da se od Vas očekuje više nego što ste u stanju da učinite. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Vodolija

Ljubav: Preosetljivo reagujete na razne sitnice, dok partner stvari posmatra drugačijim očima i smiruje obostranu tenziju. Posao: Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da se prilagodite sadašnjoj situaciji. Okolnosti se menjaju, procenite najbolji trenutak za akciju. Zdravlje: Delujete napeto, opustite se u odgovarajućem društvu.

Ribe

Ljubav: Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Partner na različite načine iskušava Vašu emotivnu naklonost i volju. Posao: Saradnici ne ispunjavaju svoj deo obaveza, što se automatski odražava na zajednički uspeh i Vašu motivaciju. Zdravlje: Uživajte uz sadržaje koji Vas opuštaju i relaksiraju.