Dnevni horoskop za 21. jul 2020. Rakovi, nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska

Ovan

Ljubav: Na sreću, voljena osoba dobro poznaje Vaš ukus i ume da Vam ugodi na različite načine. Uživajte u svom svetu intime. Posao: Neko je na Vašoj strani, ali to nije dovoljno da u potpunosti ostvarite svoje poslovno-finansijske ciljeve. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

Bik

Ljubav: U emotivnom smislu dolazite do saznanja da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Posao: Nema potrebe da rizikujete oko poslovno-finansijskih pregovora ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Zdravlje: Pojačajte različite »mere opreza«.

Blizanci

Ljubav: Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Posao: Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese, potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

Rak

Ljubav: Recept za dobro raspoloženje proizilazi iz emotivnog zbližavanja, ispunite partnerova očekivanja. Posao: Ponekad je sve relativno, nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska ili bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.

Lav

Ljubav: Prenesite svoju inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Umete da delujete vrlo zanosno, čak neodoljivo. Posao: Imate dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite svoje zamisli. Nečije primedbe ne mogu da umanje smisao Vašeg uspeha. Zdravlje: Potrebna Vam je dobra volja.

Devica

Ljubav: Neko pokušava da Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Ali, Vi imate unapred zacrtane ciljeve i ne odstupate od svojih emotivnih namera. Posao: Nove informacije na poslovnoj sceni predstavljaju dobar povod za zajednički uspeh. Podstičite kod sebe smisao za praktičnu orijentaciju. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete velikim brojem obaveza, opustite se.

Vaga

Ljubav: Osećate da Vam neko uskraćuje mogućnost emotivnog zadovoljstva. Partner deluje odsutno ili nezainteresovano. Posao: Imate dobre procene i korisne ideje u poslovno-finansijskoj saradnji. Dobijate pohvale sa različitih strana. Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Škorpija

Ljubav: Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi dobru zabavu. Uz iskrene namere usrećite osobu do koje Vam je stalo. Posao: Dobar izbor proizilazi iz pouzdanih konsultacija. Važno je da u profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja. Zdravlje: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, kao psihološka relaksacija.

Strelac

Ljubav: Delujete uznemireno pri pomisli da Vas neko emotivno zapostavlja. Kolo sreće se okreće, budite strpljivi. Posao: Potrebno je da utičete na nečije mišljenje. Nema razloga da se ponašate susretljivo prema saradnicima koji koriste drugačije kriterijume. Zdravlje: Razmislite u vezi sa boljom zdravstvenom preventivom.

Jarac

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoji osoba koja Vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje. Posao: Važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.

Vodolija

Ljubav: Potrebna Vam je nečija iskrena podrška. Osećaj emotivne bliskosti u Vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Posao: Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja Vas obavezuje na određene uslove u poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Izbegavajte nezdravu hranu i loše navike, opustite se.

Ribe

Ljubav: Najbolji način da ulepšate svoje raspoloženje je susret sa osobom koja u Vama budi emotivne želje. Posao: Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje uspeh ili utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Uzdržite se od reakcije. Zdravlje: Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.