Dnevni horoskop za 21. januar 2021. Vage. nema razloga da gubite samopouzdanje

Ovan

Ljubav: Vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera. Posao: Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji, nego što se to u početku pretpostavljalo. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Bik

Ljubav: Potrudite se da sačuvate optimističko raspoloženje i poverenje u partnera. Neko će Vas obradovati na izuzetan način. Posao: Obratite pažnju na različite susrete ili interesantne ideje koje imaju bitan uticaj na dalji tok poslovne saradnje. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate kreativnu energiju.

Blizanci

Ljubav: Očekujete da voljena osoba preuzme zaštitničku ulogu, naročito kada se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi. Posao: Opterećeni ste različitim obavezama i lagano gubite dominaciju u društvu saradnika. Potrebno je da prevaziđete trenutne nesporazume. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije, sačuvajte prisebnost duha.

Rak

Ljubav: Teško Vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali Vam nedostaju konkretni odgovori. Posao: Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Zdravlje: Izbegavajte rivalstvo i konfliktne situacije.

Lav

Ljubav: Partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri Vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost. Posao: Zamerke koje Vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i vedar duh.

Devica

Ljubav: Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari Vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju. Posao: Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.

Vaga

Ljubav: Nema razloga da gubite samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti mišljenje u Vašu korist. Posao: U prilog Vam idu nečije izjave i moralna podrška. Važno je da izbegavate »instant recepte« pri rešavanju poslovnih dilema. Zdravlje: Prijaće Vam zabava u odabranom društvu, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Ne pristajete na novi ustupak u ljubavnom dijalogu. Umete da animirate blisku osobu ili da privučete nečiju pažnju. Posao: Ne dopadaju Vam se nečije ideje, stoga pažljivo birate situaciju u kojoj možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Strelac

Ljubav: Zbog lične nesigurnosti postavljate određena pravila svom partneru, ali ne postižete i željeni efekat. Posao: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i optimističko raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Pokažite voljenoj osobi, da dobra volja znači više od različitih spoljašnjih efekata koji zaokupljaju nečiju pažnju. Posao: Pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume i da sačuvate svoje interese. Zdravlje: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

Vodolija

Ljubav: Osmeh zadovoljstva na nečijem licu predstavlja najlepšu potvrdu zajedničke sreće i osećanja koja Vas ispunjavaju. Posao: Potrebno je da definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko zajedničkih interesa. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Ribe

Ljubav: Obradovaće Vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve Vaše potrebe. Posao: Stalo Vam je da predstavite svoje ideje na neki originalan način. Potrebna Vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.