Dnevni horoskop za 20. septembar 2019. Rakovi, na dobrom ste putu da probudite stare emocije

Ovan

Ljubav: Pažljivije analizirajte partnera, postoje stvari koje ste pogrešno protumačili. Odgovorite na emotivne poruke. Posao: Vaše velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje. Zdravlje: Izbegavajte ishitrene odluke, budite umereni.

Bik

Ljubav: Potrebno je da bolje uskladite svoja osećanja i misli, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud. Posao: Prihvatite skromniju poslovnu ponudu. Delujete konfuzno pred saradnicima i zbog toga Vaša objašnjenja zvuče neubedljivo. Zdravlje: Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.

Blizanci

Ljubav: Pokušajte da razumete nečiju nemoć ili emotivnu slabost. Ne budite nadmeni. Posao: Pred Vama su različite obaveze koje zahtevaju dogovor i finansijsku saradnju. Zdravlje: Uživajte u svom svetu intime.

Rak

Ljubav: Razgovor i susret sa jednom osobom podsetiće Vas na lepša vremena ili na neke uspomene. Posao: Ponestaje Vam strpljenje u susretu sa saradnicima. Izbegavajte takmičarske situacije ili dokazivanje u neravnopravnim uslovima. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Lav

Ljubav: Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja, pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova. Posao: Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa Vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte bolje uslove. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Devica

Ljubav: Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim očekivanjima. Posao: Potrebno je da se dobro organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama. Ne dozvolite da Vas neko ometa ili usporava. Zdravlje: Važno je da pravilno profiltrirate misli i osećanja.

Vaga

Ljubav: Delujete zabrinuto i neraspoloženo. Pokušavate da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dobar uvid u nova dešavanja. Posao: Previše arogancije sa Vaše strane može da komplikuje dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju kondiciju.

Škorpija

Ljubav: Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite pažnju, uživajte u zajedničkim trenucima nežnosti. Posao: Ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom, stoga na različita pitanja odgovarate samouvereno i u duhovitom stilu. Zdravlje: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Posao: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Jarac

Ljubav: Vama ne treba uteha, ali na žalost, ono što se dešava između Vas i voljene osobe podseća na unapred »režiranu predstavu«. Posao: Primećujete da neko unosi pometnju u saradničke odnose. Nemojte učestvovati u javnim polemikama ili u sučeljavanju oko istine. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i odmor.

Vodolija

Ljubav: Nemojte davati velika obećanja, kao privremeni izraz emotivnog »olakšanja«. Budite za nijansu iskreniji prema voljenoj osobi. Posao: Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo Vam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Zdravlje: Rasteretite se od suvišnih dilema i psihološke napetosti.

Ribe

Ljubav: Isuviše forsirate neke situacije koje partner ne može da prati. Posao: Delujete neraspoloženo. Neko očekuje Vašu pokornost ili da se pridržavate zacrtanih pravila. Zdravlje: Izbegavajte susret sa osobom koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje.