Dnevni horoskop za 20. novembar 2020. Device, kontrolišite svoje impulse pre nego što povredite nečija osećanja

Ovan

Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem društvu. Posao: Okolina pomaže zajedničkom uspehu i neko pokušava da Vam obezbedi određene povlastice i bolje materijalne uslove. Zdravlje: Potrudite se da popravite svoje raspoloženje.

Bik

Ljubav: Nema razloga da raspirujete nečiju sujetu, umesto toga zatražite emotivnu podršku ili dobar savet. Budite mudri i prepustite »prednost« partneru. Posao: Izbegavajte raspravu sa osobom koja Vam nameće svoje autoritativno mišljenje i rigidna pravila poslovanja. Zdravlje: Prijaće Vam razgovor ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom. Prepustite svom partneru da ima zapaženu ulogu u bliskom kontaktu. Posao: Trenutak je da ubrzate neke poslovne dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja remeti nastavak poslovne saradnje. Zdravlje: Budite dovoljno promišljeni.

Rak

Ljubav: Osećate emotivnu naklonost i inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate. Posao: Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati deluju kao veliki podsticaj na bližu okolinu. Potrebno je da odredite nova pravila saradnje. Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

Lav

Ljubav: U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svet oko Vas izgleda mnogo bolje i lepše. Posao: Koristite suviše stroge kriterijume kako biste zaštitili svoje interese u poslovno-finansijskim pregovorima. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Devica

Ljubav: Skloni ste preteranim izlivima emocija, kontrolišite svoje impulse pre nego što povredite nečija osećanja. Posao: Pokušavate da ostavite veliki utisak na svoju okolinu i zato u teatralnom stilu prihvatate različite obaveze. Zdravlje: Budite pažljiviji nego obično.

Vaga

Ljubav: Smišljeno birate svoj stil i neko ne može da odoli pred Vašim šarmom. Zadovoljstvo je, kada umete da spojite lepo i korisno. Posao: Sve što činite treba da Vas afirmiše na različitim stranama. Očekuju Vas pozitivni rezultati ili značajan dobitak. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Škorpija

Ljubav: Ponekad je teško podvući granicu između glasa razuma i nekontrolisanih emocija, ali nemojte povrediti nečija osećanja. Posao: Pokušavate da ostvarite poslovni dogovor sa osobom koja ima drugačije interese, razmislite o kompromisnoj varijanti. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Strelac

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to Vam više ne pričinjava zadovoljstvo. Posao: Nemojte dozvoliti drugima da Vam nametnu nepotrebne obaveze ili da remete Vaš uobičajeni način rada. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Jarac

Ljubav: Posvetite više pažnje porodičnim temema ili osobi koja deluje pozitivno na Vase raspoloženje. Posao: Imate loš predosećaj pri očekivanju nečijeg odgovora vezanog za poslovnu saradnju. Dovoljno ste razumni da pripremite dopunska rešenja. Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje napornim obavezama.

Vodolija

Ljubav: U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvek najbolje rešenje. Posao: Različite okolnosti su na Vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspešne rezultate. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje i relaksaciju.

Ribe

Ljubav: Susret sa jednom osobom u Vama podstiče sećanje na prijatne uspomene. Ipak, ne želite da se prepustite emotivnim talasima i nostalgiji. Posao: Izbegavajte takmičarsku atmosferu ili nepotrebno dokazivanje pred saradnicima. Važno je da u predviđenom roku završite svoje redovne obaveze. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili relaksacija.