Dnevni horoskop za 20. mart 2020. Ovnove očekuje manja finansijska kriza

Ovan

Ljubav: Dopada Vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Razmislite, kome treba da uputite poziv. Posao: Izbegavajte brzopletost ili neskromnost pred saradnicima. Očekuje Vas uspeh u novčanim razmenama. Zdravlje: Nema potrebe da precenjujete svoje mogucnosti.

Bik

Ljubav: Ono što za Vas predstavlja dobro rešenje, partneru izgleda kao »loš izbor«. Nema razloga da se sukobljavate oko različitih ideja. Posao: Neko može da Vam omogući poslovno-finansijski dobitak, ali morate da ispunite određene uslove. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Blizanci

Ljubav: Osećate nelagodnost pred bliskom osobom, nemojte davati pogrešna obećanja već prihvatite iskreni razgovor. Posao: Novi poslovni događaji i uslovi koji su Vam ponuđeni ne ispunjavaju Vaša očekivanja, ali Vi se dobro snalazite u različitim situacijama. Zdravlje: Važno je da se pravilno zaštitite od loših uticaja.

Rak

Ljubav: Ponovo prećutkujete »izvesne detalje« ili istinu partneru. Ne možete očekivati više od onoga što Vam pripada. Posao: Neko pokušava da Vas navede na svoje interese. Pokazaće se da Vaša taktika donosi bolji uspeh nego kriterijumi koje koriste Vaši saradnici. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

Lav

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne možete da se dogovorite oko izbora prioriteta. Imate različita interesovanja. Posao: Nedostaje Vam interesovanje za ustaljene forme u poslovnoj saradnji, ali okolina ima drugačije mišljenje i kriterijume. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Devica

Ljubav: Sve je moguće kada se spoji lepo i korisno. Usmerite misli i pažnju prema osobi koja ima slične emotivne afinitete. Posao: Ponekad različiti detalji imaju presudno značenje za krajnji uspeh ili uvažavanje među saradnicima. Zdravlje: Važno je da ostvarite ravnotežu glasa razuma i svojih osećanja.

Vaga

Ljubav: Susret sa jednom osobom više podseča na igru »emotivnog prikrivanja«, nego na iskrenu razmenu osećanja. Posao: Izbegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete proverenim informacijama. Oprez. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, utiče na Vaše promenljivo raspoloženje. Posao: Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Strelac

Ljubav: Nema razloga da preterujete sa zahtevima prema voljenoj osobi. Pokažite da imate široko srce i dobru volju. Ponekad osmeh sve govori. Posao: Strpljivo sačekajte pravi momanat za akciju. Važno je da pravilno procenite svoje želje u odnosu na realne mogućnosti. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

Jarac

Ljubav: Fascinirajte partnera neobičnim idejama ili nesebičnom pažnjom. Posao: Kada bi se Vaš uspeh merio onim što govori bliža okolina, teško da biste pronašli ravnopravnog konkurenta. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Vodolija

Ljubav: Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Neko neće moći da odoli pred Vašim »čarima«. Posao: Potrebno je da dobro procenite svoje mogućnosti i donesete ozbiljnu odluku. Pokazaće se da ništa nije slučajno, stoga budite uporni u namerama. Racionalno koristite svoju energiju i vreme. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Ribe

Ljubav: Dozvoljavate emotivni košmar. Ne treba dovoditi u pitanje nečije poverenje ili emotivnu naklonost. Posao: Svoje profesionalne sposobnosti treba da potvrdite u različitim situacijama. Uspostavite nova poslovna merila i pravila ponašanja. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi, opustite se.