Dnevni horoskop za 20. maj 2020. Jarčevi, kontrolišite svoj poriv za dominacijom

Ovan

Ljubav: Pažljivije analizirajte nečije ponašanje u emotivnom dijalogu, postoje stvari koje se uočavaju tek sa određene distance. Posao: Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvek menjaju. Važno je da izvučete dobru pouku. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Bik

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje i gest pažnje sa nečije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Posao: Potrebno je da povučete niz dobrih poteza, kako biste ostavili ozbiljan utisak na okolinu i opravdali svoju ulogu. Zdravlje: Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

Blizanci

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom pokažite iskrene namere, probudite neke »usnule« želje i potisnute emocije. Posao: Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost, ali nemojte prekoračiti »okvire istine«. Važno je da procenite najbolji trenutak za akciju. Zdravlje: Sačuvajte dobro raspoloženje i pozitivnu orijentaciju.

Rak

Ljubav: Iznenada se suočavate sa ironičnom situacijom, nečiji gest deluje kao pogrešan emotivni signal. Nepotrebno se udaljavate od voljene osobe. Posao: Višak ponosa u ovom trenutku može da Vam zasmeta ili da Vas navede na pogrešan zaključak. Nema potrebe da insistirate na liderskoj poziciji. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i veliko opterećenje.

Lav

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati »ljubavne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu. Posao: Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zakteknete u odlučujućem trenutku na pravom mestu. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog poveravanja sa bliskom osobom.

Devica

Ljubav: Ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma, postupite kao što nalaze Vaša savest. Nema razloga da osećate krivicu. Posao: Imate dobru ideju i jasnu viziju, ali morate da prođete kroz različite test situacije. Nemojte potiskivati svoju intuiciju. Zdravlje: Prijaće Vam neki zabavni sadržaji i relaksacija.

Vaga

Ljubav: Delujete zabrinuto, partner često postavlja pitanja koja u Vama podstiču čudnu nelagodnost ili loš predosećaj. Posao: Potrebna Vam je nečija asistencija, kako biste završili najteži deo posla. Udružite svoje interese sa osobom koju dobro poznajete. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi, kao podsticaj za dobro raspolozenje.

Škorpija

Ljubav: Delujete uznemireno, ali ne možete nekom da namećete svoju volju. Partner ima pravo na slobodan izbor. Posao: Previše očekujete od okoline, budite realni i umanjite svoje početne kriterijume. Ponekad i mali uspeh predstavlja značajan pomak. Zdravlje: Posvetite pažnju sadržajima koji deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili »nemoć« da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji prilikom izražavanja svojih osećanja. Posao: Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da Vas usmeri u dobrom pravcu. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim situacijama.

Jarac

Ljubav: Izrazite emotivnu stranu svoje ličnosti. Nemojte propustiti priliku da uživate u nečijem društvu ili u romantičnom susretu. Posao: U susretu sa saradnicima sporne situacije treba da rešavate na razuman način. Kontrolišite svoj poriv za dominacijom. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Ako Vas muče nove emotivne sumnje, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Nemojte donositi ishitrene zaključke. Posao: Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu. Dobra priprema i organizacija predstavlja put do uspeha. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

Ribe

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj. Sve je moguće, ako imate dovoljno stila. Posao: Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima, postavite uslove koji zadovoljavaju Vaša interesovanja i potrebe. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.