Dnevni horoskop za 20. jul: Devica gura pod tepih probleme s partnerom

Ovan

U susretu sa voljenom osobom nepotrebno se udaljavate od zajedničkih tema. Postavljate suvišna ili pogrešna pitanja. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji savet ili saradnju sa jednom starijom osobom. Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

Bik

Sačuvajte optimizam i poverenje u partnera. Obradovaće Vas u velikom stilu i na izuzetan način, vredan poštovanja. Informacije koje Vam neko saopštava imaju korisno značenje. Važno je da pravilno sagledate sve poslovne mogućnosti. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj fazi.

Blizanci

U privatnom životu, izbegavajte porodičnu raspravu ili emotivno sučeljavanje sa voljenom osobom. Neko Vam otvoreno daje do znanja da neće imati razumevanja za Vaše zahteve i poslovne propuste. U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

Rak

Partner ne želi da Vam poverava svoje dileme, ostajete po strani i nevoljno prihvatate neku od sporednih uloga. Budite strpljivi. Dovoljno ste snalažljivi da smislite prigodno opravdanje za svoje postupke i za nove poslovne odluke. Potrudite se da sačuvate prisebnost duha i »zrno mudrosti«.

Lav

Neko Vam daje do znanja da traži osećaj sigurnosti i iskrenost, a ne intrigantne situacije kroz koje prolazite. Stvari koje činite bez nečijeg znanja predstavljaju potencijalni rizik za poslovnu saradnju i Vaš status. Usporite ubrzani ritam, opustite se.

Devica

Možete da očekujete da će vam se ukazati prilika da napredujete brže nego što ste očekivali. Imate utisak da između vas i partnera postoje neke neiskrenosti ili problemi koji se guraju pod tepih već duže vreme. Imunitet vam je oslabljen.

Vaga

Nepotrebno igrate »dvostruku ulogu« u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da prikrijete neke događaje. Nema razloga da reagujete sujetno prema saradnicima. Promenite svoju prvobitnu strategiju i prihvatite razumnu orijentaciju. Obratite pažnju na pravilnu ishranu ili na bolju zaštitu.

Škorpija

»Emotivni rebus« je nemoguće rešiti bez iskrenog suočavanja sa voljenom osobom. Neko Vas podstiče na emotivnu nesigurnost. Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke završavate u predviđenom roku. Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na negativno raspoloženje.

Strelac

U odnosu sa voljenom osobom, postavite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i uzajamnog poverenja. Potrebno je da završite svoje obaveze u predviđenom roku. Neko neće tolerisati Vaše izgovore ili poslovne propuste. Prijaće Vam rekreacija ili boravak u prirodi.

Jarac

Čini Vam se da neko strogo »kontroliše« Vaše ponašanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere. Delujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Jasno Vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju. Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vodolija

Nema potrebe da opterećujete voljenu osobu novim planovima i svojim idejama, koje mogu da sačekaju na neko bolje vreme. Delujete aktivno, ali ne možete da ostvarite sve što biste želeli. Negde morate da podvučete crtu i da se zadovoljite prosečnim rezultatima. Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Ribe

U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo, na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste. Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima, uglavnom se svode na problem u izboru poslovnih prioriteta. Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.