Dnevni horoskop za 20. jul 2020. Bikovi, nema razloga za preterivanje u zahtevima

Ovan

Ljubav: Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i uzavrelih emocija. Neko Vas izaziva na emotivnu reakciju. Posao: Najbolje se osećate kada sve držite pod strogom kontrolom i kada se potvrđuju Vaše poslovne procene. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Bik

Ljubav: Nema razloga za preterivanje u zahtevima pred voljenom osobom. Pokažite da imate široko srce i dobru volju. Ponekad osmeh sve govori. Posao: Strpljivo sačekajte pravi momenat za akciju. Važno je da pravilno procenite svoje želje u odnosu na realne mogućnosti. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Blizanci

Ljubav: Nema potrebe da se dodatno opterećujete nečijim komentarima. Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Posao: Ne možete da vodite glavnu reč ili da postavljate nove uslove. Neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima. Zdravlje: Izbegavajte dodatne obaveze koje Vas suviše zamaraju.

Rak

Ljubav: Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner vešto »izmiče« Vašim pozivima. Posao: Samouvereno branite svoje stavove. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju i da sugestivno predstavite svoje ideje. Zdravlje: Sve se može kada se hoće, usporite svoj ubrzani ritam.

Lav

Ljubav: Između Vas i partnera postoje različita interesovanja. Ne možete da se dogovorite o zajedničkim planovima. Posao: Motivisani ste za uspeh, prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici. Prijaće Vam novi poslovni izazov. Zdravlje: Nemojte se opterećivati nekim ružnim događajima.

Devica

Ljubav: Bolje je da zaboravite na glas razuma i da sledite osećanja. Odgovorite na poruku koju Vam upućuje voljena osoba. Posao: Okolina uvažava Vaše poslovne ideje. Vaši rezultati na najbolji način ilustruju znanje ili sposobnosti koje posedujete. Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće skrivenu energiju.

Vaga

Ljubav: Čini Vam se da partner ima drugačija interesovanja i da ne obraća pažnju na Vaše primedbe. Uzalud trošite »velike reči«. Posao: Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali treba održati zadovoljavajući nivo poslovne saradnje. Zdravlje: Potreban Vam je dobar podsticaj i pozitivan impuls.

Škorpija

Ljubav: Ne budite suviše zahtevni prema voljenoj osobi. Postoji zdrava granica do koje možete da postavljate svoje uslove. Posao: Suočavate se sa novim događajima na poslovnoj sceni, ali u sukobu interesa otkrivate i nečije »slabosti«. Zdravlje: Važno je da se rasteretite suvišnih briga.

Strelac

Ljubav: Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da Vas oraspoloži. Posao: Pokušavate da se oslobodite nagomilanih obaveza, ali neprekidno nailazite na otežavajuće okolnosti. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas dodatno iscrpljuju.

Jarac

Ljubav: Dokažite partneru da dobra volja i pažnja imaju veće značenje od skupih poklona. Sve ima svoju pravu vrednost i značenje. Posao: Vaš entuzijazam ili lični ponos mogu da se protumače na različite načine. Neko ozbiljno analizira Vaše ponašanje ili poslovne rezultate. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i dobar podsticaj. Prepustite partneru da Vas »navede« na svoj izbor. Posao: Neko odobrava Vaše originalne ideje ili način razmišljanja, tako da Vas očekuju pozitivni komentari. Zdravlje: Za večernje sate planirajte neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Ribe

Ljubav: Vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera. Posao: Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji, nego što se to u početku pretpostavljalo. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.