Dnevni horoskop za 20. januar 2021. Blizanci, preosetljivo reagujete na različite sitnice

Ovan

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom sve može da se promeni na jednostavan način, pokažite dobru volju i spremnost na prilagođavanje. Posao: Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju i počinje da Vas iritira svojim ponašanjem. Potrudite se da ostvarite svoje namere. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha.

Bik

Ljubav: Vaš ponos izbija na površinu, što predstavlja loš predznak u susretu sa voljenom osobom. Kontrolišite sujetu. Posao: Važno je da poštujete protokol u odnosu prema saradnicima. Nema potrebe da komplikujete zajednički dogovor. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas preterano uznemiravaju.

Blizanci

Ljubav: Preosetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primećuje stvari koje za Vas imaju drugačije značenje. Posao: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Rak

Ljubav: Prikrivate svoje emotivno nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Ali, nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska. Posao: Pokušavate da razumete nečije motive i tražite efikasno rešenje koje zadovoljava zajedničke poslovne interese. Zdravlje: Prijaće Vam odmor i psihofizička relaksacija.

Lav

Ljubav: Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite »emotivni poraz« i da se zavaravate lažnim nadama. Posao: Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Potrebna Vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

Devica

Ljubav: Nema razloga da insistirate na »teškim temema« u nečijem društvu ili da iritirate voljenu osobu. Posao: Brzopleto ste prihvatili nečiju poslovnu ponudu, tako da ćete zažaliti zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna i vitaminska ishrana.

Vaga

Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. Posao: Nerazumevanje sa saradnicima prolongira dogovor. U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rešavaju u najkraćem roku. Zdravlje: Prijaće Vam iskreni razgovor kao psihološko rasterećenje.

Škorpija

Ljubav: Latentna nesigurnost koju osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti, da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi. Posao: Potrebno je da realno procenite situaciju na poslovnoj sceni. Ono što lepo zvuči, ponekad je daleko od realnosti. Zdravlje: Izbegavajte situacije u kojima osećate psihološki pritisak.

Strelac

Ljubav: Vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera. Posao: Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji, nego što se to u početku pretpostavljalo. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac

Ljubav: Neko Vas dodatno zabrinjava svojim ćudljivim ponašanjem. Osećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom. Posao: Izbegavajte različite sukobe, potrudite se da koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vodolija

Ljubav: Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način može da Vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje. Opustite se. Posao: Iritira Vas suočavanje sa saradnicima koji očekuju Vašu servilnost ili prihvatanje različitih poslovnih ustupaka. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje remete Vašu koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

Ribe

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Imate dobru ideju kako da privučete nečiju pažnju. Posao: Prihvatite korisnu ideju o poslovnoj saradnji i dokažite svoje sposobnosti. Nema potrebe da odlažete zajedničku akciju. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana.