Dnevni horoskop za 20. januar 2020. Vage, osoba iz prošlosti pokušava da vam se umeša u vezu

Ovan

Ljubav: Osećate emotivnu prazninu, ali partner ima više problema nego što možete da pretpostavite. Posao: Delujete kao osoba koja svoje poslovne ciljeve stavlja iznad interesa većine. Važno je da nesporazume rešavate bez dodatnih pritisaka. Zdravlje: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka relaksacija.

Bik

Ljubav: Skloni ste čestim promenama raspoloženja i delujete nesigurno pred voljenom osobom. Potrebna Vam je emotivna podrška. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje, uvek postoji faktor iznenađenja i mogućnost promene. Budite promišljeni. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Blizanci

Ljubav: Priželjkujete »poseban tretman«, još samo da navedete partnera da Vam se prikloni. Posao: Vaš uspeh ili zadovoljstvo proizilaze iz mudre odluke i zajedničkog dogovora. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Rak

Ljubav: Partner će Vas zadiviti svojim šarmom i stilom, što će otkloniti sve Vaše nedoumice. Posao: Neko ne odgovara na Vaše zahteve, tako da komplikuje poslovne dogovore i Vaša očekivanja. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Lav

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju. Posao: Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Devica

Ljubav: Nema potrebe da gajite velike iluzije, lako se zanosite. Podršku i razumevanje potražite kod proverenih prijatelja. Posao: Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način. Budite diskretni u interpersonalnim susretima. Zdravlje: Poboljšajte kondiciju.

Vaga

Ljubav: Različite osobe privlače Vašu pažnju, ali odaberite društvo koje Vas neće kompromitovati pred okolinom. Posao: Ne treba da brinete zbog različitih komentara, svako od saradnika ima pravo na svoje mišljenje i prioritete. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Škorpija

Ljubav: Ponekad treba rizikovati, posebno ako Vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na osećanja. Posao: Umete da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete saradnike na akciju. Zato, bez kolebanja. Zdravlje: Važno je da uskladite želje i mogućnosti.

Strelac

Ljubav: Ponekad preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Pokažite više nežnosti i zahvalnost za ono što dobijate. Posao: Važno je da se pravilno razumete sa bliskim saradnicima i da postavite zajednička pravila u poslovnom dogovoru. Zdravlje: Izbegavajte nezdravu ishranu i loše navike.

Jarac

Ljubav: Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ne možete da predvidite tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju. Posao: Procenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Zdravlje: Potrebno je da uskladite misli i osećanja.

Vodolija

Ljubav: Potrebno Vam je mnogo sreće da se opravdate pred voljenom osobom. Nema razloga da ponavljate poznate greške i da se raspravljate. Posao: Vaša objašnjenja zvuče logično, ali u susretu sa saradnicima nove događaje najčešće posmatrate iz svog ugla. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i kreativan odmor.

Ribe

Ljubav: Izbegavajte osetljive teme koje predstavljaju uvod u novu raspravu sa voljenom osobom. Nema potrebe da strogo ocenjujete nečije mane. Posao: Na pogrešan način povezujete nove događaje na poslovnoj sceni, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim ličnim potrebama. Zdravlje: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vaše psihičko stanje.