Dnevni horoskop za 20. januar 2019. Ovan zahtevan, Bik zapostavlja sebe, Blizancima zanimljivo …

Dnevni horoskop za 20. januar 2019. Sunce danas menja znak ulazeći u Vodoliju! Na putu smo osetnih ličnih unutrašnjih promena i zbivanja oko nas samih.

Period adaptacije na energiju koju šalje Vodolija može biti malo teži, u pitanju je vazdušna energija, bićete zbunjeni s vremena na vreme i malo rasejani, ali kada se stabilizujete i naviknete vaš duh dobija odličnu snagu, motivaciju i krenuće napred s puno optimizma, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan
POSAO

Nema razloga da se uporedjujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume o uspešnom poslovanju.

LJUBAV

Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom donosi negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.

ZDRAVLJE

U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

Dnevni horoskop za 21. januar 2019. Lav na meti kritičara, Strelac mora da se kontroliše, Jarac uspešan.

Bik
POSAO

Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate svetlu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku. Nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje.

LJUBAV

Pre nego što prihvatite nečiju »emotivnu igru« važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na svoje osnovne potrebe.

Blizanci
POSAO

Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove.

LJUBAV

Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje vas prate.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

Rak
POSAO

Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da vam povere novu ulogu.

LJUBAV

Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa kako biste prevazišli trenutnu situaciju.

ZDRAVLJE

Čuvajte se povrede.

Lav
POSAO

Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.

LJUBAV

Delujete samouvereno i dobro raspoloženo, nasuprot vama partner kao da vešto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo. Proverite na vreme svoje slutnje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Devica
POSAO

Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način, pri tome uporno ignorišete dogadjaje koji se ne uklapaju u vašu procenu. Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima, već da pronadjete novo i kompromisno rešenje.

LJUBAV

Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se izmedju vas stvori novi »emotivni zid« koji vas udaljava.

ZDRAVLJE

Prijaće vam odmor i psiho-fizička relaksacija…

Vaga
POSAO

Sa par dobrih poteza, možete učiniti više nego vaši saradnici ili poslovnih konkurenti. Pridržavajte se pravila: da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati na različitim stranama.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: Nova romansa za Vagu, veliki poslovni uspeh za Lava, Ribama u životu ide sve kako treba

LJUBAV

U ljubavnom životu, neko vas sve više uzbudjuje i privlači vašu pažnju. Izbegavate da priznate svoju »emotivnu slabost«, ali odaju vas različiti postupci koji sve to jasno nagoveštavaju.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Dnevni horoskop za 21. januar 2019. Lav na meti kritičara, Strelac mora da se kontroliše, Jarac uspešan.

Škorpija
POSAO

Na osnovu blic informacija dolazite do zaključka, da vam predstoje sjajni poslovni rezultati. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.

LJUBAV

Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu. Dobro je kada znate šta ili koga želite.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na pravilniji režim ishrane, unosite više vitmina.

Strelac
POSAO

Nedostaje vam očekivani stepen poverenja u odredjene saradnike, stoga ne pričate previše o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zadržite dodatnu meru opreza, jer pogrešan potez stvara mogućnost za novu komplikaciju ili poslovni gubitak.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj »blisatavi um« i potiskujete osećanja, tako nepotrebno provocirate svog partnera.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

Jarac
POSAO

Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvek ne možete da se opredelite i za najbolje rešenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči ili novi uslovi koji vam se postavljaju.

LJUBAV

U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.

ZDRAVLJE

Kontrološite pritisak.

Dnevni horoskop za 21. januar 2019. Lav na meti kritičara, Strelac mora da se kontroliše, Jarac uspešan.

Vodolija
POSAO

Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u krugu saradnika. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju.

LJUBAV

Partner za razliku od vas lakše rešava neke lične dileme ili zajedničke probleme. Na žalost nečije samouvereno ponašanje vas dovodi u inferiornu poziciju koja vas sputava.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Ribe
POSAO

Verujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Gubitak sa kojim se suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje ili koncentraciju.

LJUBAV

Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada ili privlači vašu pažnju. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja.

ZDRAVLJE

Potrebno je da se opustite.

Izvor: astrosudbina.com