Dnevni horoskop za 2. decembar 2019. Vaga treba da sasluša druge, Ovan mora da savlada kolebljivost

Ovan

Ljubav: Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju vezu kroz različite aspekte. Posao: Neko ne razume Vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja i psihofizička relaksacija.

Bik

Ljubav: Ne dozvolite da se neko zaklanja iza Vaših obećanja. Na vreme rasčistite nesporazume u emotivnom odnosu. Posao: Stalo Vam je da prikrijete svoj trenutni neuspeh ili psihološku nespremnost da se intenzivno posvetite određenom zadatku. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam zabavni sadržaji ili relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Delujete nesigurno, potrebno Vam je nečije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje želje ili osećanja koja potiskujete. Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje ciljeve i zapaženi uspeh, pokažite energičnost u određenim situacijama. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje. Posao: Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na okolinu. Nemojte oklevati pred dobrom prilikom. Zdravlje: Nalazite se u top-formi.

Lav

Ljubav: Ukoliko Vaš emotivni susret ne izgleda idilično, nemojte optuživati partnera za sve loše trenutke koji postoje u zajedničkom životu. Posao: Saradnici imaju različite predstave o zajedničkim interesima i ne razumeju sve Vaše ideje. Potrebno je da uložite dodatnu energiju. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, kao dobra relasksacija.

Devica

Ljubav: Raspoloženi ste za susret sa osobom koja Vas emotivno ispunjava lepim mislima i prijatnim osećanjima. Posao: Uvek postoji i neki lakši i neki teži put do uspeha, stoga prihvatite ideju koju predlažu Vaši saradnici. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje i samopouzdanje.

Vaga

Ljubav: Nema potrebe da bežite pred istinom ili da potiskujete svoje emotivne želje. Posao: Sve ima zdravu granicu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Zdravlje: Olakšajte savest, prijaće Vam poveravanje.

Škorpija

Ljubav: Ne možete da promenite nečije mišljenje ili odluku. Nema potrebe da izgovarate »teške reči« pred voljenom osobom. Posao: Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. Ponekad se treba uklopiti u mišljenje većine. Zdravlje: Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Znaci pažnje i nežnosti deluju podsticajno na voljenu osobu. Podstičite kod sebe maptovitost i dobre namere. Posao: Poslovna situacija zahteva promišljenost. Vama nedostaje impuls ili hrabrost, a nekom drugom analitička sposobnost. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima koji delujuju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Suočavate se sa ironijom u ljubavnom životu, činite pogrešan korak koji Vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova. Posao: Višak ponosa može da Vam zasmeta ili da Vas navede na pogrešan zaključak. Sačekajte da se smire uzavrele strasti. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas dodatno zamaraju.

Vodolija

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. Posao: Pažljivije analizirajte saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere. Zdravlje: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Ribe

Ljubav: Obratite pažnju na partnerova interesovanja, ne možete dobiti sve što priželjkujete i uporno nametati svoju volju. Posao: Ne krijete da imate velika očekivanja i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Na sreću, okolnosti Vam idu u prilog. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.