Dnevni horoskop za 19. septembar 2019. Danas je pogodan dan za napredak na poslovnom planu

Ovan

Ljubav: Tople emocije uvek deluju lekovito, zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Posao: Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu, bolje je da rizik prepustite drugima i da izbegavate sumnjive ponude. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Bik

Ljubav: Iznenadite voljenu osobu na neki nesvakidašnji način, ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Posao: Neko osporava Vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Sa par dobrih poteza, možete rešiti svoje probleme. Zdravlje: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Potrudite se da bolje razumete nečiju nemoć ili emotivna ograničenja. Partner ne želi da Vas dodatno opterećuje svojim dilemama. Posao: Nema razloga da istražujete oblast ili pitanja koja spadaju u zonu visokog poslovnog rizika. Budite dovoljno razumni. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

Rak

Ljubav: Dobro ste raspoloženi i deluje podsticajno na voljenu osobu. Očekuje Vas prijatna zabava i zajedničko zadovoljstvo. Posao: Ne verujete u nečije obećanje ili u priču koja nema dobro pokriće i čvrstu garanciju. Insistirate na poznatim činjenicama. Zdravlje: Prijaće Vam neka dodatna ili sportska aktivnost.

Lav

Ljubav: Lako i sa osmehom na licu, možete da ispunite nečija očekivanja ili želje. Pokažite dobroćudnost pred bliskom osobom. Posao: Potrebno je da se distancirate od nekih sumnjivih situacija i da ostanite dosledni u svojim namerama. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Devica

Ljubav: Važno je da danas delujete maksimalno ubedljivo i podsticajno na partnera. Ništa ne prepuštajte slučaju. Posao: Ukoliko ste sigurni da imate dobru ideju, ne dozvolite da Vas ubeđuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi Vašoj volji. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Vaga

Ljubav: Ako Vam je stalo da neke stvari ili događaji dobiju pravi smisao, protumačite ih u dogovoru sa voljenom osobom. Posao: Nema razloga da se ističete ili da menjate ustaljena pravila poslovne saradnje. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana.

Škorpija

Ljubav: Nedostaje Vam emotivna inspiracija, ali ne želite da se poverite osobi koja Vam postavlja suviše direktna pitanja. Posao: Nema potrebe da taktizirate u stvarima koje su Vam poznate. Ubrzajte situacije koje utiču na nivo zajedničkih rezultata. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Strelac

Ljubav: Ništa ne postižete principom negacije, uzaludno se protivite voljenoj osobi i teatralno demonstrirate sujetu. Posao: Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite. Zdravlje: Potrebna Vam je nečija podrška i moralno ohrabrenje.

Jarac

Ljubav: Partner deluje sumnjičavo i utiče na Vaše neraspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje Vas nepotrebno razdvajaju. Posao: Na vreme zatražite nečiju podršku. Svaki vid dobre zaštite može biti od dragocene pomoći. Zdravlje: Izbegavajte različite neprijatnosti koje Vas psihološki uznemiravaju.

Vodolija

Ljubav: Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje. Posao: Nema potrebe da ulazite u raspravu sa osobom koja koristi drugačija merila vrednosti. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Ribe

Ljubav: Delujete zavodljivo. Sreća je na Vašoj strani sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Posao: Ne budite lakomisleni pred saradnicima, jer nečije reči ne predstavljaju dovoljnu garanciju na duži period. Zdravlje: Važno je da uskladite želje i mogućnosti. Izbegavajte preterivanje.