Dnevni horoskop za 19. oktobar 2020. Do uspeha se ne stiže na lak i jednostavan način

Ovan

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom, priuštite sebi neku omiljenu zabavu ili različite sadržaje koji potvrđuju Vaš dobar ukus. Posao: Ukoliko trpite neuspeh, promenite poslovnu poziciju u pravcu koji više odgovara Vašem interesovanju. Zdravlje: Nema razloga za preteranu zabrinutost i napetost.

Bik

Ljubav: Umesto da intenzivno razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate ponašanje ili propuste koje činite. Posao: Uporno pokušavate da impresionirate okolinu. Ipak, do uspeha se ne stiže na lak i jednostavan način. Zdravlje: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

Blizanci

Ljubav: Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje. Posao: Neko Vas navodi na pogrešan izbor i pokušava da ograniči Vaš poslovni uticaj. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Rak

Ljubav: Nalazite se u promenljivoj ili osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe. Posao: Strogo ocenjujete nečije ponašanje i novu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu ličnih merila. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Lav

Ljubav: Ne možete zavaravati blisku osobu o stvarima koje dobro poznaje. Potrudite se da privučete nečiju pažnju. Posao: Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima o poslovnim prilikama. Dobro proverite različite informacije i nečiju ulogu. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

Devica

Ljubav: Nedostaje Vam emotivna podrška, ali ne žalite glasno da zatražite nečiju pažnju. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoju nesigurnost. Posao: Da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima. Zdravlje: U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili stresne situacije.

Vaga

Ljubav: Zabrinuti ste zbog događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja. Posao: Nudi Vam se dobra prilika kojom možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Potrebno je da proverite nove informacije. Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

Škorpija

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, nema potrebe da smišljate izgovore. Pre ili kasnije, istina će isplivati na površinu. Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovno-finansijske interese, upotrebite svoju praktičnu pamet i lično iskustvo. Zdravlje: Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

Strelac

Ljubav: Dopada Vam se impuls i raspoloženje koje prepoznajete kod voljene osobe. Prihvatite dobar podsticaj u emocionalnom smislu. Posao: U poređenju sa okolinom izbegavate poslovni stereotip. Vaše ideje zvuče interesantnije nego rešenja koja nude saradnici. Zdravlje: Važno je da ulepšate zajednicko raspoloženje, usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Jarac

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao što biste želeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i razumevanja. Posao: Pozitivni uzori mogu da Vam posluže kao dobro rešenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte stresne situacije.

Vodolija

Ljubav: Kompromis je dobro rešenje pod uslovom da dobijate maksimum pažnje koju partner može da Vam pruži. Posao: Razmislite o promeni uslova u poslovnoj saradnji, upotrebite autoritet u odlučujućem trenutku. Zdravlje: Izbegavajte intrigantne situacije koje Vas uznemiravaju.

Ribe

Ljubav: Imate utisak da Vaš emotivni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv. Objasnite voljenoj osobi šta tačno priželjkujete. Posao: Preduhitrite saradnike koji računaju na Vašu neinformisanost u vezi sa poslovnim prilikama. Važno je da jasno definišete ciljeve. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana.