Dnevni horoskop za 19. novembar 2020. Vodolije, očekuje vas poučno iskustvo

Ovan

Ljubav: Susret sa jednom osobom u Vama podstiče sećanje na prijatne uspomene. Ipak, ne želite da se prepustite emotivnim talasima i nostalgiji. Posao: Izbegavajte takmičarsku atmosferu ili nepotrebno dokazivanje pred saradnicima. Važno je da u predviđenom roku završite svoje redovne obaveze. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili relaksacija.

Bik

Ljubav: Važno je da Vaš uspeh i emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti. Posao: Vaše poslovne ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u pozitivnom trendu i pred važnim odlukama. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Blizanci

Ljubav: Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način može da Vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje. Opustite se. Posao: Iritira Vas suočavanje sa saradnicima koji očekuju Vašu servilnost ili prihvatanje različitih poslovnih ustupaka. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje remete Vašu koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

Rak

Ljubav: Velika upornost ponekad donosi niz komplikacija u emotivnom dijalogu. Potrebno Vam je nečije razumevanje. Posao: Napravili ste pogrešnu procenu i prednost dajete poslovima koji ne donose veliku korist. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije i rivalstvo.

Lav

Ljubav: Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, sve će doći na svoje mesto. Posao: Suviše forsirate lične ciljeve, tako da Vaši saradnici reaguju na različite načine. Važno je da sačuvate dobar odnos. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate kondiciju.

Devica

Ljubav: Ukoliko ste nezadovoljni emotivnim statusom, preuzmite stvari u svoje ruke. Nemojte oklevati da se suočite sa istinom. Posao: Loša komunikacija sa saradnicima negativno se odražava na Vašu koncentraciju i na poslovne rezultate. Zdravlje: Planirajte izlazak ili neki interesantan susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosetljivo reagujete na različite »sitnice«. Posao: Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne sitaucije koje Vas iscrpljuju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Škorpija

Ljubav: Sa osmehom na licu, potrudite se da ispunite nečija očekivanja ili želje. Pokažite dobroćudnost pred bliskom osobom. Posao: Razočarani ste nečijim ponašanjem, ali to Vam ne daje za pravo da utičete na promene u poslovnom dogovoru. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Strelac

Ljubav: Partner Vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Posao: Radujete se zbog novih informacija. U prilog Vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Zdravlje: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Jarac

Ljubav: Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove. Ponestaje Vam strpljivost u društvu voljene osobe. Posao: Preterana ambicioznost ili neskromnost u proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje ličnosti.

Vodolija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom pokažite iskrene namere, probudite neke »usnule« želje i emocije. Posao: Podstičite kod sebe radoznalost, ali nemojte prekoračiti »zidove istine«. Očekuje Vas poučno iskustvo u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Sačuvajte dobro raspoloženje i pozitivnu orijentaciju.

Ribe

Ljubav: Delujete nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama. Posao: Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a Vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost i budite pažljiviji u saobraćaju.