Dnevni horoskop za 19. mart 2020. Blizanci, nemojte davati pogrešna obećanja i prihvatite iskreni razgovor

Ovan

Ljubav: Ne volite da Vam neko nameće dodatne obaveze, ali partner ima pravo da Vas podseti na osnovna »pravila« zajedničkog života. Posao: Vaši poslovni postupci ili način razmišljanja potvrđuju pozitivnu ulogu koju imate u društvu saradnika. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobru volju i optimističko raspoloženje.

Bik

Ljubav: Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, prepustite partneru da kreira zajedničke planove. Posao: Ukoliko postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego Vaši saradnici, ne budite sujetni već zatražite nečiju podršku. Zdravlje: Prijaće Vam iskreni razgovor, kao psihološko i emocionalno rasterećenje.

Blizanci

Ljubav: Osećate izvesnu nelagodnost pred bliskom osobom. Nemojte davati pogrešna obećanja i prihvatite iskreni razgovor. Posao: Nove informacije zvuče komplikovano, ali Vi se dobro snalazite u različitim situacijama. Detaljno proverite različite okolnosti. Zdravlje: Važno je da se pravilno zaštitite od loših uticaja.

Rak

Ljubav: U emotivnom smislu, morate pokazati više razumevanja za različite prohteve ili interesovanja koja izražava Vaš partner. Posao: Umesto aplauza koji očekujete, do Vas dopiru krajnje neodređeni komentari i nečija kritika. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i tretman psihološkog opuštanja.

Lav

Ljubav: Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla, pokažite iskrene namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Posao: Postoje problemi koji zahtevaju drugačiji poslovni pristup. Loša komunikacija sa saradnicima utiče na promenu uslova. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju.

Devica

Ljubav: U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili inspiracija, kao dobar podsticaj. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Zdravlje: Učinite nešto u prilog lepšem fizičkom izgledu i dobrom raspoloženju.

Vaga

Ljubav: Nema razloga da kažnjavate osobu koju volite. Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namere, to još uvek ne predstavlja dokaz za osudu. Posao: Dobro razmislite o svojim interesima, jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo smenjuju. Odložite finansijsko ulaganje. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Škorpija

Ljubav: Imate dobar predosećaj, ali još uvek ne uspevate da rastumačite neobične signale ili neke skrivene poruke. Posao: Ne treba da brinete zbog različitih komentara, svako od saradnika ima pravo na svoje mišljenje. Zdravlje: Obratite pažnju na snove.

Strelac

Ljubav: Voljena osoba ima različite prigovore na Vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju »opomenu«. Posao: Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna merila. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Jarac

Ljubav: Suviše burno reagujete na »sitnice«, dok partner na Vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse. Posao: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje kriterijume, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu. Zdravlje: Delujete napeto, potrebno je da se opustite.

Vodolija

Ljubav: Ponekad postavljajte stroge uslove ili pogrešna pitanja. Partner ne želi da Vas povredi, ali traži način da se zaštiti. Posao: Plan koji uporno pokušavate da ostvarite, ne predstavlja najbolje rešenje. Nemojte zatvarati oči pred činjenicama. Zdravlje: Delujete napeto, prijaće Vam neka od tehnika opuštanja.

Ribe

Ljubav: Ponekad treba potisnuti osećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti. Ono što priželjkujete nije dostupno na lak način. Posao: Od Vas se očekuje da učinite više od drugih što Vam u određenom smislu laska, ali Vas i dodatno iscrpljuje. Zdravlje: Svaki vid preterivanja narušava Vašu psihološku ravnotežu, opustite se.